پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مهر ۱۳۸۸، ۹:۰۴

حسن زاده به مهر خبر داد:

پایان مراحل دانشگاهی پذیرش بورس وزارت بهداشت/ احتمال تغییر ظرفیت بورس

پایان مراحل دانشگاهی پذیرش بورس وزارت بهداشت/ احتمال تغییر ظرفیت بورس

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت گفت: مراحل دانشگاهی آزمون بورس وزارت بهداشت به پایان رسیده است و دانشگاهها در هر رشته سه نفر برای بورس خارج از کشور معرفی کرده اند.

دکتر غلامرضا حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت آزمون بورس وزارت بهداشت گفت: آزمون در مردادماه سال جاری برگزار شده و دانشگاهها به ترتیب سه برابر ظرفیت افراد را به وزارت بهداشت معرفی کرده اند.

وی اضافه کرد: اسامی پذیرفته شدگان آزمون کتبی بورس در دانشگاههای علوم پزشکی به شورای بورس ارائه شده و افراد بر اساس نمره اکتسابی اولویت بندی می شوند و از سوی هیئت اجرایی جذب یک نفر در هر رشته انتخاب می شود.

حسن زاده اظهار داشت: ظرفیت نهایی بورسیه رشته های علوم پزشکی بیش از 170 نفر است که احتمال تغییر آن به نسبت رشته ها وجود دارد.

وی تاکید کرد: هیئت مرکزی جذب در وزارت بهداشت نتایج آزمونهای دانشگاهها را بررسی کرده و پس از اعلام نظر نهایی شورای بورس اعزام صورت می گیرد.

حسن زاده تاکید کرد: وزارت بهداشت در رشته هایی که در داخل کشور توانمندی لازم برای آنها وجود دارد بورس داخل ارائه می دهد و برای رشته هایی که دارای فناوری جدید هستند و یا نیاز خاصی را از کشور برطرف می کنند بورس خارج می دهد.

کد خبر 962255

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha