پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ مهر ۱۳۸۸، ۹:۴۳

ارتقا سطح آگاهی جامعه زمینه اصلی نهادینه کردن امنیت پایدار است

سنندج - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان کردستان ارتقا سطح آگاهی های جامعه را یکی از ارکان و زمینه های اصلی نهادینه کردن امنیت پایدار در کشور دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، ابراهیم قائد رحمتی یکشنبه شب در جریان برگزاری همایش استانی پلیس، امنیت و اصناف اظهار داشت: ارتقاء سطح آگاهی های جامعه یکی از زمینه ها و ارکان اصلی نهادینه کردن امنیت پایدار در کشور به شمار می رود که خوشبختانه در طول چند سال اخیر این مهم به عنوان سرلوحه فعالیتهای نیروی انتظامی در کشور درآمده است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین ویژگی های جامعه امروزی بهره گرفتن از شیوه های فرهنگی و اطلاع رسانی برای تاثیرگذاری بر جامعه است که با توجه به وضعیت موجود رسانه های جمعی و ارتباطی این مهم بسیار آسان و در عین حال تاثیرگذار است.

فرمانده انتظامی استان کردستان بیان داشت: اصناف باتوجه به گستردگی کار و میزان تاثیرگذاری که بر اقشار مختلف جامعه دارند، می توانند در این زمینه به عنوان بازوان اصلی نیروی انتظامی فعالیت نمایند که خوشبختانه در استان کردستان اقدامات مناسبی آغاز شده است.

قائد رحمتی افزود: یکی از مهمترین تهدیدات در استان کردستان که امنیت اقتصادی در این منطقه را به شدت تهدید می کند قاچاق کالا و ارز است که البته تاکنون با توجه به اقدامات صورت گرفته موفقیتهای بسیار خوبی در زمینه برخورد با افراد قاچاق فروش به دست آمده و باتوجه به میزان همکاری و تعامل مردم با نیروی انتظامی این مهم افزایش نیز خواهد یافت.

وی گفت: نیروی انتظامی به تنهای قادر نخواهد بود که در تمامی بخشها حضوری قابل توجه و مثمرثمر داشته باشد و باید برای رسیدن به این مهم مردم نیز با افزایش همکاری و تعامل خود پلیس را کمک نمایند.

فرمانده انتظامی استان کردستان در پایان اظهار امیدواری کرد که در راستای مشارکت همه جانبه مردم و آگاهی و هوشیاری مامورین نظامی و انتظامی همچنان شاهد امینت پایدار در کردستان باشیم.

در این همایش یک روزه که به مناسبت هفته ناجا برگزار شد، در پایان از واحدهای صنفی و مسئولان مجامع امور صنفی مختلف استان کردستان تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 963002

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha