به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، محسن کوهکن سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در حاشیه جلسه علنی یکشنبه مجلس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تعامل دولت و مجلس یک رابطه متقابل و پسندیده است و مردم نیز انتظار دارند مشکلات موجود کشور با برگزاری چنین جلسات مشترکی حل شود.
وی با بیان اینکه قرار بوده امروز جلسه مشترک مجلس با دولت در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شود، تصریح کرد: با توجه به در دستور کار قرار داشتن لایحه هدفمند کردن یارانه ها در مجلس امروز سه شنبه بر خلاف روال گذشته مجلس شورای اسلامی جلسه علنی برای بررسی این موضوع داشت.
کوهکن ادامه داد: بر این مبنا طبق توافقی که صورت گرفت قرار شد جلسه مشترک مجلس با دولت به تعویق بیفتد و احتمالا این جلسه بعد از هفته کاری حوزه انتخابیه نمایندگان و دراولین جلسه بعد از این تعطیلات برگزار خواهد شد. این موضوع صبح امروز به دولت محترم نیز اطلاع داده شد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس از برگزاری حداقل 3جلسه مشترک بین دولت و مجلس تا انتهای سال جاری خبر داد و گفت: این جلسات با محور موضوعات مهمی برگزار خواهد شد و قانون برنامه بودجه و اصل 44 به احتمال فراوان محور گفتگوهای مشترک مجلس با دولت خواهد بود.
وی در پایان با تاکید بر اینکه قرار شد جلسات مشترک علاوه بر مجلس و دولت بین قوه مقننه و قوه قضائیه نیز برگزار شود خاطر نشان کرد: قطعا برگزاری چنین جلسات مشترکی به همگرایی بیشتر و همفکری بهتر در حل معضلات خواهد انجامید.
نظر شما