پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ مهر ۱۳۸۸، ۱۴:۰۴

طی عملیاتی ضربتی؛

ساخت و سازهای غیرمجاز منطقه حصار کرج متوقف شد

ساخت و سازهای غیرمجاز منطقه حصار کرج متوقف شد

استان تهران - خبرگزاری مهر: با تخریب بیش از 75 واحد مسکونی غیرمجاز در منطقه حصار کرج، ادامه روند رو به رشد ساخت و سازهای غیرمجاز در این منطقه متوقف شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، پیش از ظهر دو شنبه طی عملیاتی با حضور با معاون دادستان، فرماندهی نیروی انتظامی استان تهران و فرماندهی انتظامی کرج ، شهردار، فرماندار و جمع دیگری از مسئولان شهری 75 واحد مسکونی غیرمجاز در خط چهار حصار کرج تخریب شد.

معاون خدمات شهری منطقه یک در این خصوص به خبرنگار مهر در کرج گفت: با توجه به تبصره سه ماده 99 در خصوص تخریب ساخت و ساز در حریم منطقه که جزو وظایف ذاتی شهرداری کرج است، این شهرداری طی عملیاتی تمامی ساخت و سازهای غیرمجاز در خط حصار را تخریب کرد.

حمید ایزدبین افزود: در همین راستا جهت جلوگیری از ادامه روند ساخت و سازهای غیرمجاز اقدام به دیوار کشی حریم خط چهار حصار شده است و این کار از نفوذ به محدوده فضای سبز نیز توسط متخلفان جلوگیری می کند.

در منازل تخریب شده بیشتر افراد معتاد و فروشنده مواد مخدر سکونت داشتند، همچنین این منطقه با انجام ساخت و سازهای غیرمجاز سیمای زشت به این محدوده از حریم شهر کرج بخشیده بود.

کد خبر 963448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha