به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، یونس اسدی نماینده مشکین شهر در پایان جلسه روز سه شنبه در اخطار قانون اساسی با استناد به اصل 84 قانون اساسی گفت : متاسفانه به اندازه تعداد جمعیت کشور نظریه پرداز داریم ، هر کسی تریبون پیدا می کند و نظری را مطرح می کند، البته شاید برخی از این نظرات لطمه ای به کشور وارد نکند اما متاسفانه برخی از این نظریه ها به جامعه لطمه می زند.
نماینده مشکین شهر تصریح کرد: در یک محفلی که بنده هم حضور داشتم فردی صحبت غرایی علیه مجلس کرد و متاسفانه نسبت هایی قبیح را هم به مجلس داد که بنده نمی توانم آنها را بیان کنم.
اسدی در خصوص مباحث مطرح شده درباره برنج های وارداتی گفت: بحث سم آرسنیک در برنج های وارداتی کل بازار را به هم ریخت، کشور هند هم این خبر را تایید کرد ولی چند روز پیش دو دستگاه مهم در کشور، اعلام کردند که سم در برنج ها وجود ندارد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس خاطر نشان کرد: مطرح شدن این اظهارنظرها از زبان مسئولان کشور که بعدا خلافش ثابت می شود ، باعث لطمه زدن به کل حیثیت نظام می شود.
نظر شما