به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال زیر 16 سال کشورمان در راستای برنامههای آماده سازی خود برای حضور در مرحله نهایی مسابقات قهرمانی نوجوانان سال 2010 آسیا، با دعوت رسمی مسئولان ایتالیایی، اردیبهشت ماه سال آینده در مسابقات "دلی نازیونی" ایتالیا شرکت می کند.
این تورنمنت از تاریخ 25 الی 30 آوریل سال 2010 میلادی (5 الی 10 اردیبهشت ماه سال 1389) در ایتالیا برگزار می شود که شاگردان اکبر محمدی در آن حضور خواهند داشت. تورنمنت دلی نازیونی با حضور تیمهایی به مراتب بهتر نسبت به تورنمنت "آلاتری" ایتالیا برگزار خواهد شد.
سال گذشته شاگردان علی دوستی در تورنمنت آلاتری حضور یافته بودند که در دیدار نهایی آن مسابقات با قبول شکست در ضربات پنالتی برابر تیم اسپارتا پراگ جمهوری چک، عنوان نایب قهرمانی را را از آن خود کردند.
از سوی دیگر تیم فوتبال زیر 15 سال کشورمان هم که هدایت آن برعهده محمد یاوری است، در فروردینماه سال 1389 در تورنمنت "گالینی" ایتالیا شرکت می کند. این تیم که در بازیهای آسیای زیر 14 سال سنگاپور به مقام سومی دست یافت، خود را برابر حضور در مسابقات المپیک نوجوانان جهان که سال آینده برگزار می شود، آماده می کند.
تیم فوتبال زیر 15 سال ایران در دوره گذشته تورنمنت گالینی با هدایت محمود بیداریان، پس از 3 پیروزی متوالی در مرحله گروهی برابر تیمهای "توره" و "پورودونس" ایتالیا و "پورتوگاتما" لیتوانی، در مرحله دوم با قبول دو شکست متوالی برابر تیم پارتیزان بلگراد صربستان و تیم نوجوانان آمریکا به عنوان هفتم آن تورنمنت دست یافت.
نظر شما