پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ تیر ۱۳۸۳، ۱۵:۲۵

با حضور مسئولان بورس

مجمع عمومي عادي ساليانه بورس فلزات تهران برگزار شد

مجمع عمومي عادي ساليانه سازمان كارگزاران بورس فلزات تهران ، با حضور اعضاي مجمع ، اعضاي هيات نظارت ، ناظر شوراي بورس و دبير كل بورس در محل اين سازمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري مهر ، در اين مجمع ابتدا آقا محمد حسين ديده ور  رييس هيات مديره بورس گزارش هيات مديره به مجمع براي سال مالي منتهي به پايان اسفند 82 را ارايه كرد.

رييس هيات مديره بورس  فلزات تهران درباره اهداف اين سازمان درجهت توسعه كمي و كيفي بورس گفت: تكميل وتوسعه نرم افزارها و سخت افزارهاي عملياتي بورس ، تكميل و توسعه آيين نامه هاي عملياتي  بورس به خصوص در بخش پاياپاي و تسويه اسنادي و مالي قرار دادها و راه اندازي نرم افزارهاي عملياتي شركت هاي كارگزاري و اتصال آنها به شبكه معاملات به صورت ماهواره اي و Web base  از جمله اهداف آتي بورس است.

وي افزود: راه اندازي مراكز بازار سازي  و شعبات كارگزاري در داخل و خارج از كشور ، ارتباط با ساير بورس هاي جهان در جهت ارتقا سطح كمي و كيف عملكرد سازمان تا دستيابي به استانداردهاي روز جهان ، تكميل و توسعه سيستم نظارت بر انبارها ، پذيرش كالاهاي فلزي جديد و تبديل بورس فلزات به بورس كالاهاي صنعتي و معدني از جمله ديگر اهداف بورس فلزات تهران در سال جديد است.

بر اساس اين گزارش ، دراين مجمع همچنين مهندس احمد صادقي دبير كل بورس فلزات تهران با اشاره به برخي آمار عملكرد بورس ، استقبال فعالان بازار فلزات اعم از توليد كنندگان ، مصرف كنندگان وتجارداخلي را از بورس خوب توصيف كرد و گفت: معامله بيش از يك هزارو پانصد ميليارد تومان انواع محصولات فلزي در عمر 9 ماهه اين بورس يك آمار  بسيار موفقيت آميز و فراتر از پيش بيني هاي اوليه است.

وي گفت: بورس فلزات تهران پس از يك دوره كوتاه فعاليت خود توانست به جايگاهي برسد كه امروز نه تنها در داخل بلكه درخارج از كشور نيز مورد استقبال و توجه جدي قرار گرفته است.

مهندس صادقي وجود برخي نقايص و مشكلات را در شروع فعاليت بورس فلزات طبيعي و قابل پيش بيني دانست و گفت: مهم اين است كه روز به روز از حجم مشكلات و ضعف ها كاسته شده و به نقاط قوت بورس افزوده شده است و امروز بورس بسيار قوي تر از گذشته به فعاليت خود ادامه مي دهد.

کد خبر 96787

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha