پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ مهر ۱۳۸۸، ۱۱:۵۴

در آستانه فصل حج؛

مسلمانان هندوستان به افزایش هزینه سفر حج اعتراض کردند

مسلمانان هندوستان به افزایش هزینه سفر حج اعتراض کردند

هیئت برجسته‌ای از روحانیون مسلمان هندوستان نسبت به افزایش ناگهانی نرخ بلیط هواپیما که هزینه سفر حج را برای زائران افزایش می‌دهد ابراز تأسف کرده و آن را اقدامی ناشی از بی ملاحظگی دانستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هندوستان تایمز، جماعت علمای هندی به عنوان هیئت برجسته از روحانیون مسلمان هندوستان با ابراز تأسف از تصمیم دولت مبنی بر افزایش نرخ بلیطهای هواپیما اعلام کردند: گذاشتن این باراضافی بر دوش زائران در آستانه فصل حج اقدامی ناشایست بوده است.

مولانا محمود مدنی رئیس جماعت علمای هندوستان طی بیانه ای گفت: زمانی که اعلام شد نخستن گروه از زائران خانه خدا در شرف پرواز به عربستان هستند ناگهان نرخ بلیط هواپیما افزایش یافت و زمان افزایش بلیط هواپیما به هیچ وجه مناسب نبود.

وی اظهار داشت که دولت باید زمان مناسبی را در نظر می گرفت تا زائران خود را برای افزایش قیمتها آماده کنند. پرداخت این قیمت برای افرادی با درآمدهای متوسط دشوار است.

مولانا مرغوب رحمان رئیس سازمان دارالعلوم که متشکل از روحانیون مسلمان هندی است نیز افزایش قیمتها را غیرعادلانه توصیف کرد و گفت: افزایش در آخرین دقایق، نگرانیهای مالی زائران را افزایش داده است.

کد خبر 968534

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha