پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ مهر ۱۳۸۸، ۱۸:۰۹

سالانه 10 هزار نفر به مشترکان آب شهری هرمزگان اضافه می شود

سالانه 10 هزار نفر به مشترکان آب شهری هرمزگان اضافه می شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: سالانه 10 هزار مشترک به مجموعه مشترکان شهری در قالب مصرف کنندگان جدید اضافه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، حسین خادمی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این افزایش تعداد مشترکان با توجه به کمبود منابع آبی در سطح استان نیازمند تلاشی مستمر ضمن ایجاد منابع جدید آبی برای رفع مشکلات تامین آب شرب استان هرمزگان است.

خادمی بیان داشت: با توجه به رشد و توسعه صنعتی و به دنبال آن افزایش روز افزون جمعیت و افزایش نیاز آبی، انتظار می رود با تلاش و همفکری کارشناسان مطلع و متخصص در مسائل آبی و راه اندازی و توسعه آب شیرین کن ها به عنوان منابع جدید آبی در شهرهای استان به ویژه شرق استان و بهره مندی از شیوه های نوین شیرین سازی آب دریا، تنشهای بی آبی و کم آبی را در شهرهای استان هرمزگان به حداقل برسانیم.

خادمی همچنین با اشاره به بهره برداری از پروژه های آب شیرین کن هرمز و فین به عنوان منابع جدید تامین آب عنوان کرد: با ایجاد این منابع جدید توانسته ایم وضعیت نسبتا پایدار آبی را در شهر های استان ایجاد کنیم.

کد خبر 969085

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha