به گزارش خبرنگار مهر، فراز کمالوند پس از شکست 2 بر یک عصر دوشنبه تیمش مقابل پرسپولیس با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی افزود: ما امروز بازی بدی را به نمایش نگذاشتیم و به مراتب بهتر از پرسپولیس بودیم اما فقط نتیجه را واگذار کردیم.
وی افزود: در نیمه اول 69 درصد از مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشتیم که در نیمه دوم به 59 درصد کاهش پیدا کرد که این نشان می دهد تیم تراکتورسازی که بسیاری از بازیکنانش برای اولین بار بازی در ورزشگاه آزادی را تجربه می کردند عملکرد بسیار خوبی مقابل پرسپولیس داشته است.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی دستیابی به شانس های متعدد گلزنی را نشان از برتری تیمش در دیدار مقابل پرسپولیس عنوان کرد و افزود: من نمی خواهم کاسه و کوزه ها را سر یک بازیکن بشکنم اما اعتقاد دارم نقطه تفاوت پرسپولیس و تراکتورسازی دروازه بانهای دو تیم بود. میثاق معمارزاده در این بازی 6 تا 7 موقعیت مسلم گلزنی را مهار کرد این درحالی بود که دروازه بان ما شرایط خوبی نداشت و در روز بد خود در سه موقعیت گلزنی پرسپولیس دو بار تسلیم شد.
کمالوند خاطرنشان کرد: از روزی که ورزشگاه آزادی افتتاح شده است تا به امروز سابقه نداشته تیم شهرستانی مقابل استقلال و پرسپولیس بازی کند و برای حمایت آن تیم این همه تماشاگر به ورزشگاه بیاید. امروز 40 تا 50 درصد از ورزشگاه آزادی در اختیار هواداران تراکتورسازی بود که جا دارد از آنها به خاطر این کار بزرگ و به یاد ماندنی تشکر کنم.
وی با اشاره به شانس مسلم گلزنی تراکتورسازی در دقایق آغازین نیمه دوم گفت: شاید اگر محبی آن فرصت گلزنی را به ثمر می رساند نتیجه کارعوض می شد. متاسفانه ما گل نزدیم و خیلی بد گل خوردیم. گلی که انتظار به ثمر رسیدن آن را نداشتیم و با این گل ابتکار عمل را از دست دادیم.
کمالوند از اظهار نظر صریح در خصوص داوری دیدار پرسپولیس و تراکتورسازی خودداری کرد و گفت: تراکتورسازی یک تیم پرطرفدار و خاص است و اگر من در مورد داوری اظهار نظری داشته باشم امکان دارد تبعات بدی را در پی داشته باشد به همین خاطر تصمیم گرفته ام دیگر در مورد داوری حرفی نزنم. با این حال اعتقاد دارم در مسابقه امروز برخی سوت های داور به ضرر ما بود و در شکست تراکتورسازی تاثیر گذاشت.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در خصوص اینکه چرا تیم تراکتورسازی برتری نیمه اول خود را نسبت به پرسپولیس در نیمه دوم نیز حفظ نکرد ادامه داد: ما 4 روز پیش یک بازی سنگین مقابل ابومسلم داشتیم و تا دقیقه 82 برای گلزنی تلاش کردیم که همین مسئله باعث شد تیم برای بازی با پرسپولیس خسته باشد. ما تعداد بازیکنان کمی داریم که باید به گونه ای آنها را تقسیم کنیم که در طول مسابقات با کمبود مواجه نشویم.
وی فشار و استرس نفراتی چون ابراهیمی و محبی را از عوامل ناکامی مهاجمان تراکتورسازی درگشودن دروازه پرسپولیس عنوان کرد و گفت: فشار و استرس ناشی از بازی در آزادی نگذاشت که این دو بازیکن عملکرد خوبی داشته باشند و همچون گذشته درگلزنی موفق عمل کنند.
کمالوند افزود: اینکه ما از موقعیت های خودمان استفاده نکردیم نباید مورد توجه قرار گیرد همین که به شانس و موقعیت گلزنی می رسیم نشان از توانایی تراکتورسازی دارد.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در خصوص شایعه تماسش با دو بازیکن تیم استیل آذین به نامهای علی کریمی و حسین کعبی نیز گفت: من نه با کعبی تماس گرفته ام و نه با کریمی. هیچ مشکلی بین ما وجود نداشت و من در اتفاقات بازی استیل آذین و تراکتورسازی هیچ نقشی نداشتم اما متاسفانه بی دلیل پایم به این ماجرا باز شد. من نه به کریمی توهین کردم و نه به کعبی چیزی گفتم فقط سو تفاهمی بود که برطرف شد.
وی در پایان گفت: کریمی یکی از بزرگترین بازیکنان ایران و آسیاست اما من اعتقاد دارم شأن یک مربی در اندازه ای نیست که بخواهد جواب یک بازیکن را بدهد به همین خاطر در مورد کریمی حرفی نزدم. با این حال از هیچکدامشان گله ای ندارم. با فرهنگی که تماشاگران تبریزی دارند هر دوی این بازیکنان مطمئن باشند در دیدار برگشت تراکتورسازی - استیل آذین در تبریز هیچ مشکلی متوجه آنها نخواهد شد.
نظر شما