به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، در مراسم افتتاحیه این پروژه راهسازی که در زیر بارش باران برگزار شد استاندار لرستان در سخنانی با اشاره به وضعیت پروژه های عمرانی در سطح استان، اظهار داشت: این پروژه که به طول 4 کیلومتر در قالب چهارخطه خرم آباد - بروجرد افتتاح می شود یکی از پروژه های مهم در حوزه راه و ترابری استان به شمار می رود.
سید حسین صابری با اشاره به اینکه زمان آغاز این پروژه در سال 86 بوده است، عنوان کرد: اعتبار صرف شده برای اجرای این بخش از پروژه بیش از 2.5 میلیارد تومان بوده است.
وی اجرای پروژه های راهسازی را تامین زیرساختهای توسعه استان ارزیابی کرد و گفت: با ارتقای شاخص های ایمنی در سطح جاده های لرستان این استان در حال حاضر رتبه نخست کاهش حوادث جاده ای را در اختیار دارد.
مدیرکل اداره راه و ترابری استان لرستان نیز با تشریح مشخصات فیزیکی این پروژه، عنوان کرد: برای بهره برداری از چهارخطه "پل هرو- زاغه" بیش از 300 هزار مترمکعب خاکبرداری و 50 هزار مترمکعب خاکریزی صورت گرفته است.
عباس رضایی با اشاره به در دست اقدام بودن بیش از 197 کیلومتر چهارخطه در سطح استان، یادآور شد: در مسیر یاد شده از پروژه چهار خطه خرم آباد - بروجرد بیش از هشت دستگاه پل ایجاد شده است.
استاندار لرستان به همراه مدیران استانی و تیم رسانه ای به منظور بررسی مشکلات شهرستان ازنا تا دقایقی دیگر در این شهرستان حضور می یابند.
نظر شما