به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست که با حضور و سخنرانی علی اکبر اشعری مشاور فرهنگی رئیس جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار می شود، همایون همتی رایزن فرهنگی پیشین کشورمان در آلمان با موضوع "اسلام شناسی در آلمان" و حجت الاسلام محمد حسین مظفری رئیس مرکز مطالعات ادیان با موضوع "اسلام شناسی در آمریکا" سخنرانی خواهند کرد.
در پایان این نشست که ساعت 14:30 برپا می شود میزگردی با عنوان "جریانها و مکتبهای اسلام شناسی در جهان " با حضور سخنرانان و دبیری کیومرث امیری در سالن همایش کتابخانه عمومی کتابخانه ملی برگزار می شود.
سلسله نشستهای ایران شناسی و اسلام شناسی کتابخانه ملی در قالب سخنرانی، میزگرد و پرسش و پاسخ در جهت تقویت جریان تولید علم و پویایی حوزه های ایران شناسی و اسلام شناسی برگزار می شود.
نظر شما