پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ آبان ۱۳۸۸، ۱۹:۲۶

سولانا مدعی شد :

پیشنهاد ارائه شده به ایران مناسب بوده و نیازی به تغییر ندارد

پیشنهاد ارائه شده به ایران مناسب بوده و نیازی به تغییر ندارد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به زعم خود، پیشنهاد ارائه شده به ایران برای غنی سازی اورانیوم در خارج از این کشور را بسیار مناسب خواند و ادعا کرد این پیشنهاد نیازی به تغییر ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "خاویر سولانا" از توافق ایران با کشورهای اروپایی برای خارج ساختن اورانیوم از این کشور جهت غنی سازی بیشتر، استقبال و در عین حال اعلام کرد نیازی به تغییر در مفاد این توافقنامه نمی بیند.

وی پس از پایان نشست وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ خطاب به خبرنگاران گفت که قصد دارد فردا (چهارشنبه) طی تماسی تلفنی با مقامهای ایران در این باره گفتگو کند.

به اعتقاد سولانا امیدواری زیادی برای پیشرفت در مذاکرات هسته ای با ایران وجود دارد.

این در حالی است که "خاویر سولانا" از سال 2006 تا کنون در نشستهای گروه 1+5 با ایران حضور داشته و در این جبهه در راستای توقف برنامه غنی سازی اورانیوم در ایران تلاش کرده است. این تلاشها در حالی پی گرفته شده است که برای تامین سوخت راکتورهای هسته ای در ایران، غنی سازی اورانیوم اجتناب ناپذیر است که جمهوری اسلامی ایران بر حق مسلم و مشروع خود برای انجام غنی سازی در چارچوب قوانین آژانس تاکید کرده است.

طبق پیشنهاد کشورهای غربی به ایران، بیش از هزار و 200 کیلوگرم اورانیوم غنی شده با غلظت پایین این کشور به منظور غنی سازی تا 20 درصد از این کشور خارج می شود. این طرح با وجود استقبال اولیه از سوی ایران در حالت کلی مورد انتقاد این کشور قرار گرفته و مقامهای جمهوری اسلامی ایران خواستار ایجاد تغییراتی بنیادین در آن شده اند.

کد خبر 972362

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha