پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آبان ۱۳۸۸، ۱۱:۲۶

گزارش خبری مهر/

آخرین وضعیت تغییرات روسای دانشگاههای علوم پزشکی/ تغییر 9 رئیس

آخرین وضعیت تغییرات روسای دانشگاههای علوم پزشکی/ تغییر 9 رئیس

خبرگزاری مهر - گروه حوزه و دانشگاه: در حالی که وزیر بهداشت تمایلی برای تغییر روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور نداشت اما به دلیل ادامه تحصیل و استعفای برخی از روسای دانشگاهها، تاکنون 9 فرد جایگزین روسای قبلی شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت در ابتدای سال تحصیلی امسال در خصوص تغییرات روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفته بود: تمایلی به برکناری هیچ یک روسای دانشگاهها ندارد اما در این میان برخی از روسای دانشگاهها ابراز تمایل کرده اند که ادامه فعالیت نداشته باشند و استعفای خود را نیز ارائه کرده اند.

وی در پاسخ به خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت تغییر و تحول در ریاست دانشگاههای علوم پزشکی افزود: برخی از روسای دانشگاههای علوم پزشکی در دوره های فوق تخصصی و فلوشیپ پذیرفته شده اند که طبعاً باید این دوره ها را بگذرانند و در غیر این صورت زمان خود را از دست می دهند.

وزیر بهداشت اضافه کرد: برخی از آنها نیز ابراز خستگی کرده اند و آنها نیز از دانشگاهها می روند که باید برای این تعداد از روسای دانشگاه تصمیم گیری شود و افراد مناسبی را جایگزین آنها کنیم. 

در حال حاضر 6 رئیس دانشگاه جای خود را به سرپرستان جدید داده اند که سرپرستان دانشگاه ها نیز پس از معرفی از سوی وزیر بهداشت به شورای عالی انقلاب فرهنگی، تایید نهایی می شوند.

بر اساس احکامی که تاکنون صادر شده است روسای دانشگاه علوم پزشکی کرمان، مشهد، قم، اردبیل، لرستان و همدان تغییر کرده اند.

دکتر محمود محمدزاده شبستری به جای دکتر مسعود ملکی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعیین و دکتر شمس الدین حجازی به جای دکتر بهروز براتی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم منصوب شد.

دکتر اردشیر شیخ آزادی به جای دکتر قدرت الله شمس خرم آبادی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان منصوب و دکتر فرهاد پورفرضی به جای دکترعلیرضا آقاجعفری به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی منصوب شد.

دکتر رضا صفی ‌آریان به جای دکتر عبدالله فرهادی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان و همچنین دکتر عبدالرضا صباحی نیز به جای دکتر محمدجواد زاهدی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان منصوب شد.

دکتر منصور شکیبا به جای دکتر مسعود صالحی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان منصوب شد. دکتر محمدحسن محمدی به جای دکتر عباسعلی معین به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل منصوب شد.

در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز دکتر عباس اسماعیلی به جای دکتر حسین آذین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان را عهده دار شد.

کد خبر 973129

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha