پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آبان ۱۳۸۸، ۱۲:۲۲

پزشکیان در گفتگو با مهر:

لزوم ارائه اطلاعات درست از میزان و شدت" آنفولانزای A" / استراتژی نداریم

لزوم ارائه اطلاعات درست از میزان و شدت" آنفولانزای A" / استراتژی نداریم

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اطلاعات درستی از میزان و شدت "آنفولانزای نوع A" در کشور موجود نیست، تاکید کرد: مسئولان امر باید هر چه زودتر نسبت به تعیین استراتژی های مقابله با این بیماری اقدام کنند.

دکتر مسعود پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان و نماینده مردم تبریز در مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: کمیسیون از کارشناسان و مسئولان امر خواسته تا ضمن حضور در کمیسیون بهداشت و درمان آمار دقیقی در رابطه با چگونگی و میزان شدت " بیماری آنفولانزای نوع A" در کشور ارائه کنند.

وی افزود: متاسفانه درباره اطلاعات "بیماری آنفولانزای نوع A" در کشور به درستی بحث نمی شود و به نظر می رسد این مسئله شدیدتر از شرایط فعلی است .

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در دولت اصلاحات تصریح کرد: اصولا باید ابتدا استراتژی درست و روشنی برای برخورد با "بیماری آنفولانزای نوع A" داشته باشیم و بدانیم که این استراتژی چیست و بوسیله آن به چه هدفی می خواهیم برسیم، آنوقت می توانیم نسبت به برخورد و جلوگیری از این بیماری اقدام کنیم.

وی با طرح این سئوال که چرا "بیماری آنفولانزای نوع A" که از اروپا و کانادا شکل گرفته چنین مشکلاتی ایجاد نکرده اما به کشور ما که رسیده، چنین مشکلاتی را ایجاد کرده است ،گفت: باید مسئولان و کارشناسان امر بیایند و پاسخگو باشند که چرا چنین مشکلات بزرگی در کشور به دلیل وجود "بیماری آنفولانزای نوع A" ایجاد شده است.

پزشکیان تاکید کرد که اگر مسئولان و کارشناسان توضیحات لازم را در این باره بدهند می توان راهکارهای مقابله با این بیماری را بررسی کرد که تعطیلی مدارس و دیگر راهکارهای مطرح شده می تواند جزاین بررسی ها باشد.

کد خبر 975394

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha