پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ آبان ۱۳۸۸، ۱۳:۱۳

در گفتگو با مهر عنوان شد:

هنوز هیچ معلم حق التدریسی بیمه نشده است

هنوز هیچ معلم حق التدریسی بیمه نشده است

معاون پشتیبانی سازمان آموزش و پرورش شهر تهران گفت: هنوز هیچ معلم حق التدریسی در آموزش و پرورش شهر تهران بیمه نشده است.

فرید بنی عقیل در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: طرح بیمه کردن معلمان حق التدریس، توافقنامه ای بین وزارت آموزش و پرورش و سازمان تامین اجتماعی است که هنوز به سازمانها ابلاغ نشده است البته ما به دنبال ایجاد سازوکارهای موجود برای اجرای این توافقنامه هستیم.

این در حالی است که سازمان تامین اجتماعی دو روز گذشته عنوان کرده بود که براساس توافقنامه شماره 72639/8442 مورخ 7/4/88 وزارت آموزش و پرورش و سازمان تامین اجتماعی از اول مهرماه سال جاری معلمان حق التدریسی با داشتن شرایط لازم از مزایای بیمه تامین اجتماعی بهره مند شدند.

معلمان حق التدریسی مدارس دولتی وزارت آموزش و پرورش که در واحدهای تابعه این وزارتخانه (از جمله مدارس هیئت امنایی) اشتغال به تدریس داشته و تحت پوشش مقررات خاص دیگری قرار نداشته باشند، مشمول بخشنامه جدید می شوند.

معاون پشتیبانی و اداری سازمان آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: در صورت ابلاغ بخشنامه به سازمان، معلمان حق التدریس کد دار بیمه می شوند.

کد خبر 975614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha