پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ آبان ۱۳۸۸، ۹:۵۷

امضای سند منع گسترش تسلیحات هسته ای میان روسیه و انگلیس

وزرای خارجه دو کشور انگلیس و روسیه عصر روز گذشته در مسکو سندی را به منظور منع گسترش سلاح های هسته ای امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترفکس، "سرگئی لاوروف" و "دیوید میلی باند" علاوه بر سند عدم اشاعه سلاح هسته ای، اسناد دیگری را نیز در ارتباط با مسائل افغانستان و روند حل مناقشه خاورمیانه امضا کردند.

در این سند هسته ای تصریح شده است: "از نظر ما خلع سلاح هسته ای و رژیم منع اشاعه باید با ممنوعیت آزمایشات هسته ای و ممنوعیت بین المللی تولید مواد تجزیه شونده برای سلاح هسته ای و دیگر دستگاه های منفجره هسته ای تحکیم شود".

در پایان نشست روز گذشته وزرای خارجه انگلیس و روسیه بیانیه ای نیز صادر شد که در آن آمده است : ما به اهمیت حیاتی نشان دادن پیشرفت در زمینه خلع سلاح جهت دستیابی به وفاق بین المللی در خصوص مسائل منع اشاعه واقف هستیم و کشورهای هسته ای نیز باید به اتخاذ گام های سنجیده در زمینه خلع سلاح ادامه دهند تا جو اعتماد در میان تمامی کشورهای غیر هسته ای ایجاد شود.

کد خبر 976033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha