پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ آبان ۱۳۸۸، ۱۶:۵۳

رشد 70 درصدی کمکهای مردمی به کمیته امداد در خراسان رضوی

رشد 70 درصدی کمکهای مردمی به کمیته امداد در خراسان رضوی

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی گفت: میزان کمک‌های جمع‌آوری شده در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از 70 درصد رشد داشته است.

علی شریف روحانی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: میزان کمک‌های جمع‌آوری شده در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بالغ بر 70 درصد رشد داشته است.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی تصریح کرد: در نیمه نخست امسال  95 میلیارد و 744 میلیون ریال کمک‌های مردمی در استان جمع آوری شده است.

شریف روحانی خاطر نشان کرد: همچنین 46 میلیارد و 749 میلیون ریال از این میزان از محل صدقات و کمک‌های مردمی به دست آمده است و بقیه این کمک‌ها یعنی بیش از 48 میلیارد و 994 میلیون ریال را وجوهات امانی تشکیل می‌دهند.

وی در پایان تصریح کرد: کمک‌ها و مشارکت‌های نقدی و غیرنقدی مردمی از محل اجرای بیش از 20 طرح مشارکت‌های مردمی در قالب‌های قرآنی دینی، ملی و منطقه‌ای تامین می‌شود.

کد خبر 976897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha