سید محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری افزود: تا زمان معرفی استاندار جدید مازندران، در خدمت مردم استان بوده و به فعالیت خود ادامه خواهم داد.
وی در پاسخ به این سئوال که با توجه به اینکه شما به عنوان مدیرعامل صندوق مهر امام رضا معرفی و همزمان استاندار مازندران هستید دو شغله محسوب نمی شوید، اظهار داشت: صندوق مهر رضا را هنوز تحویل نگرفته و مراسم معارفه بنده فردا دوشنبه در تهران برگزار می شود.
نوزدهمین استاندار مازندران پس از انقلاب بیان کرد: در حال حاضر دو شغله محسوب نمی شوم و در صورت معرفی نشدن استاندار جدید سرپرست جدید استانداری مازندران باید معرفی شود.
رایزنی ها برای تعیین استاندار مازندران در استان همچنان ادامه داشته و بر اساس شنیده ها قرار است در جلسه هیئت دولت علی اکبر طاهایی به عنوان بیستمین استاندار مازندران منصوب شود.
نظر شما