به گزارش خبرنگار مهر در قزوین بعد از ظهر دوشنبه در مراسمی با حضور حجت الاسلام ابوترابی، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، طاهایی استاندار، معاونان استانداری و جمعی ازمسئولان استان سه واحد تولیدی صنعتی به بهره برداری رسید.
این واحدها شامل سردخانه دو منظوره (زیرو بالای صفر درجه) شرکت سرما سیستم کهن است که از مدرنترین سردخانه های دو منظوره کشور به شمار می رود.
این سردخانه دارای پنج سالن بزرگ انجماد سریع ( تا 35 درجه) و یک تونل انجماد است و ظرفیت نگهداری شش هزار و 500 تن انواع میوه، مرکبات، مواد پروتئینی و لبنیات را دارد.
سردخانه بزرگ دو منظوره قزوین با 50 میلیارد ریال سرمایه گذاری در شهرک صنعتی لیا ساخته شده است و با افتتاح آن ضمن تامین نیاز باغداران استان 10 نفر مشغول به کارشدند.
همچنین شرکت رویای خواب شیرین با تولید 60 هزارعدد تشک فنری و خوشخواب و 75 هزار عدد بالش در سال در این شهرک به بهره برداری رسید.
این واحد در زمینی به مساحت 35 هزار مترمربع ساخته شده و 16 میلیارد و 500 میلیون ریال در آن سرمایه گذاری شده است.
در طرح توسعه کارخانه تولید روتختی، لحاف ماشینی و تشک اسفنجی صادراتی و افزایش ظرفیت تولید به دو برابر پیش بینی شده است.
در این واحد تولیدی 65 نفر مشغول به کار شدند.
واحد تولید کماچوب هم از دیگر واحدهای افتتاح شده توسط نائب رئیس مجلس در شهرک صنعتی کاسپین قزوین بود.
این واحد با 32 میلیارد ریال سرمایه گذاری راه اندازی شده و در آن سالیانه 20 هزار متر مربع انواع تختخواب تاشو، تخت ویژه معلولان، میز چوبی زیر تلویزیون، سرویس اتاق خواب، قاب چوبی آینه، کمد چوبی MDF و کشوهای چوبی تولید می شود.
با افتتاح این واحد 80 نفر مشغول به کار شدند.
ابوترابی: شکوفایی اقتصاد با طرح تحول اقتصادی
حجت الاسلام ابوترابی در مراسم افتتاح طرحهای یاد شده گفت: باتوجه به ظرفیتهای صنعتی خوب موجود در کشور نیازمند کارآفرینانی هستیم که به نیازهای تولید و اشتغال فعلی پاسخ دهند و به شکوفایی اقتصادی کشور کمک کنند.
نماینده مردم قزوین در مجلس افزود: امیدوار هستیم با طرح هدفمند کردن یارانه ها و از محل آزاد شدن بخش عظیمی از منابع مالی، تحول قابل توجهی در اقتصاد، تولید و افزایش درآمد سرانه ایجاد شود.
وی از تولیدکنندگان خواست با تولید محصولات با کیفیت و قیمت ارزان ضمن رقابت با محصولات خارجی زمینه استقبال بیشتر مردم از تولیدات داخلی را فراهم کنند.
سید علی اکبر طاهایی استاندار قزوین نیز آهنگ سرمایه گذاری در دولت نهم را سریع و پرشتاب دانست و اظهار داشت: نگاه دولت و رئیس جمهور توسعه سرمایه گذاری در کشور است و طرح تحول اقتصاد به پایداری استقلال کشور کمک موثری خواهد کرد.
وی با اشاره به توانمندی استان اظهار امیدواری کرد: رشد سرمایه گذاری در شهرکهای صنعتی اتان قزوین بیشتر شود.
نظر شما