پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ آبان ۱۳۸۸، ۱۲:۱۵

گفتگوی مهر با مهمانپرست /

تاثیر رسانه ها در سیاست خارجی انکار ناپذیر است

تاثیر رسانه ها در سیاست خارجی انکار ناپذیر است

سخنگوی وزیر امور خارجه گفت: امروزه سیاست خارجی با افکار عمومی پیش می رود و افکار عمومی توسط نهادهای موثر مانند رسانه ها جهت گیری می یابند.

رامین مهمانپرست در حاشیه اجلاس اوآنا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در دنیای امروز نمی توانیم بگوییم که سیاست خارجی فقط با ارگانهای رسمی شکل می گیرد زیرا امروزه سیاست خارجی با افکار عمومی پیش می رود و افکار عمومی نیز توسط نهادهای موثر مانند رسانه ها جهت گیری می یابند.

وی ادامه داد: رسانه ها بیشترین تاثیر را در روشن کردن ذهن مردم و جهت دادن به افکار عمومی دارند. در واقع رسانه های دنیا در کنار احترام و توجه به سیاستهای رسمی کشورها نقطه نظرات خود را نیز مطرح می کنند و در اجتماع تاثیر می گذارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر تعامل هرچه بیشتر با رسانه های آسیایی و اقیانوسیه افزود: هر چه بیشتر بتوانیم ابزارهای روشن کردن ذهن مردم را قوی تر کنیم با دسیسه های رسانه های غربی که برخی از آنها با توجه به سیاست کشورهایشان به دنبال عقب ماندگی و تسلط بر روی برخی کشورهای جنوب هستند راحت تر می توانیم مقابله کنیم.

سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین نشست گروه فنی و خبری OANA با حضور دکتر سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر محمد علی رامین معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، دکتر رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت امور خارجه با شعار "جستجوی تعامل در جهان رسانه" به میزبانی خبرگزاری مهر در هتل انقلاب تهران برگزار شد.

کد خبر 983575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha