پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ آبان ۱۳۸۸، ۱۰:۴۸

خانه دار شدن کم درآمدها در قزوین با حذف قیمت زمین تسریع شده است

خانه دار شدن کم درآمدها در قزوین با حذف قیمت زمین تسریع شده است

قزوین - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان قزوین گفت: با حذف قیمت زمین در طرح مسکن مهر امکان خانه دار شدن اقشار کم درآمد جامعه به ویژه در شهرهای بزرگ فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین نادر محمدزاده در نشست روابط عمومی های صنعت ساختمان استان قزوین که یکشنبه شب در محل سازمان مسکن و شهرسازی قزوین برگزار شد، اظهار داشت: حذف قیمت زمین در مهار و کاهش قیمت مسکن موثر بوده است و خانه دار شدن افراد نیازمند به مسکن را تسریع خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه اجرای طرح مسکن مهر در تعادل قیمت مسکن در کشور نقش مهمی دارد، خاطرنشان کرد: تلاش مضاعف در روند اجرای سریع تر پروژه های مسکن مهر سبب جهش در ساخت و ساز کشور می شود که به طور قطع ایجاد اشتغال، رونق مسکن و فعال شدن سایر بخشهای مربوط به مکان را بدنبال خواهد داشت.

محمد زاده از طرح مسکن مهر به عنوان یکی از طرحهای عظیم دولت یاد کرد و گفت: این طرح از زمان آغاز تاکنون دچار تغییرات زیادی شده که لازم بوده است.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان قزوین کلیدی ترین مرحله در طرح مسکن مهر را انجام فونداسیون ذکر کرد و افزود: برای تمامی متقاضیانی که آورده اولیه خود را پرداخت کرده اند زمین تهیه شده و پروانه ساختمانی صادر می شود.

محمد زاده یادآور شد: 83 هزار و 940 نفر متقاضی مسکن مهر در استان هستند که از این تعداد پنج هزار و 50 نفر در آبیک، یک هزارو 553 نفر در بوئین زهرا، هفت هزار و 392 نفر در تاکستان، 55 هزار و 324 نفر در قزوین و 14 هزار و 621 نفر در البرز ثبت نام کرده اند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر در شهرستان آبیک یک هزار و 424 نفر، بوئین زهرا 260 نفر، تاکستان 624 نفر، قزوین هشت هزار و 470 نفر و در البرز پنج هزار و 737 نفر برای دریافت زمین معرفی شده اند که در مجموع 16 هزار و 400 نفر برای دریافت زمین معرفی شده اند که زمینها بر روی بلوکها مشخص و تحویل داده شده که 80 درصد متقاضیان در شهر محمدیه هستند.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان قزوین افزود: در آبیک 500 واحد در مرحله فونداسیون و هزار واحد تسهیلات ساخت را دریافت کرده اند، در تاکستان، الوند، محمدیه و بوئین زهرا نیز عملیات خاکبرداری آغاز شده است.

وی با بیان نگاه جدید وزارت مسکن و شهرسازی به طرح مسکن مهر گفت: در استان قزوین با فعال شدن کمیته هفت نفره در سازمان نظام مهندسی، متقاضیان طرح مکن مهر برای عقد قرارداد با مجریان در روزهای زوج هفته راهنمایی می شوند.     

کد خبر 984040

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha