احمد هاشمیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام این خبر افزود : کار ترجمه ، تصحیح و بازنگری آئین نامه ملی کنترل دوپینگ با همکاری یک گروه 10 نفره از کارشناسان شامل 3 حقوقدان برجسته دستگاه قضایی کشور و 7 نفر از متخصصین پزشکی و داوری در مدت حدود 3 ماه تهیه و تنظیم شده و روز شنبه آینده به منظور طرح و تصویب به هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ارائه خواهد شد.
هاشمیان تصریح کرد : آئین نامه جدید براساس آئین نامه 2009 فیفا تنظیم شده که در آن تغییرات عمده ای نسبت به آئین نامه قبلی صورت گرفته و در بخش هایی مجازات متخلفین شدت یافته و در بخش هایی به منظور رعایت حقوق ورزشکارانی که به تخلف های سبک تری متهم می شوند، مجازات های تخفیف یافته ای گنجانده شده است.
وی با اشاره به ویژگی های آئین نامه جدید کنترل دوپینگ فدراسیون فوتبال اظهار داشت : در آئین نامه جدید فهرست مواد ممنوعه و غیر مجازسالهای 2009 و 2010 مشخص شده که فهرست آنها در اختیار باشگاهها قرار خواهد گرفت .
هاشمیان از تشکیل بانک تست ملی به عنوان یکی از تغییرات برجسته در آئین نامه جدید اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس فهرست مواد ممنوعه فدراسیون فوتبال موظف به تشکیل بانک اطلاعاتی در خصوص بازیکنان دوپینگی شد تا در طول مدت محرومیت به صورت مکرر تحت کنترل و نمونه گیری قرار بگیرند.
رئیس کمیته ضد دوپینگ ادامه داد: همچنین بازیکنانی که دچار مصدومیت های طولانی هستند یا بازیکنانی که بنا به تخلفات متعدد دارای محرومیت های بلند مدت هستند تحت کنترل این بانک قرار خواهند گرفت.
وی همچنین از تحت پوشش قرار گرفتن تمامی بازیکنان سطح ملی در بانک تست تست دوپینگ خبر داد و اظهار داشت: با توجه به وجود چنین بانک اطلاعاتی در فیفا کلیه بازیکنان سطح ملی تحت پوشش این بانک قرار خواهند گرفت تا پیشاپیش نسبت به هرگونه تخلف دوپینگ در بین این دست بازیکنان اطمینان حاصل کنیم .
هاشمیان همچنین از گنجانده شدن نمونه گیری های خارج از مسابقه در آئین نامه جدید خبر داد و این شیوه را روشی موثر برای پیشگیری از اقدام نسبت به دوپینگ عنوان کرد.
رئیس کمیته ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال همچنین در خصوص برخی مجازات های اعمالی نسبت به بازیکنان دوپینگی اظهار داشت: چانچه تیمی در طول یک فصل بیش از یک بازیکن دوپینگی داشته باشد تمامی بازیکنان این تیم بصورت هدفمند مورد آزمایش دوپینگ قرار خواهند گرفت ضمن اینکه چانچه آزمایش دوپینگ بیش از دو بازیکن تیمی مثبت شود تمام بازیکنان آن تیم موظف به انجام آزمایش دوپینگ خواهند شد که هزینه های آن نیز برعهده باشگاه مربوطه خواهد بود.
وی در پایان تصریح کرد: نسخه ترجمه شده آئین نامه جدید کنترل دوپینگ به فیفا ارسال خواهد شد ضمن اینکه پس از تصویب هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در لیگ برتر اعمال خواهد شد .
نظر شما