پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ آبان ۱۳۸۸، ۸:۴۶

دانش مفرد خبر داد:

اختصاص پنج میلیارد تومان برای طرحهای فرآوری خرمای سیستان و بلوچستان

اختصاص پنج میلیارد تومان برای طرحهای فرآوری خرمای سیستان و بلوچستان

زاهدان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل صندوق ضمانت و صادرات خرمای کشور از اختصاص پنج میلیارد تومان اعتبار برای طرحهای تولیدی و فرآوری خرمای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، علی دانش مفرد شامگاه سه شنبه در جلسه ستاد خرمای استان سیستان و بلوچستان در محل استانداری، با اعلام این خبر اظهار داشت: این اعتبار در زمینه محصولاتی همچون شیره خرما، شربت خرما، عسل خرما، قند خرما اختصاص یافته است.

مدیرعامل صندوق ضمانت و صادرات خرمای کشور افزود: این مبلغ همچنین برای حمایت از صنعت فرآوری خرمای استان سیستان و بلوچستان و ورود آن به بازارهای جهانی در نظر گرفته شده است.

حامدعلی مبارکی معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه، فرهنگ سازی و آموزش تولید کنندگان در زمینه تولید فرآوری و صادرات خرما از استان، رفع مشکلات نخل کاران استان و بیمه محصولات آنان را خواستار شد.

رئیس سازمان بازرگانی استان سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه سطح زیر کشت خرما در این استان را 44 هزار و 800 هکتار و خرمای تولیدی را نیز بیش از 167 هزار و 600 تن اعلام کرد.

ایرج حسن پور افزود: در سال 1387 میزان صادرات خرما از استان سیستان و بلوچستان 40 درصد رشد داشت و سهم این استان به 14 درصد از کل صادرات خرمای کشور رسید.

وی خاطرنشان کرد: استان سیستان و بلوچستان بیشترین سطح زیر کشت و رتبه دوم میزان تولید خرمای کشور را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 985561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha