اسماعیل نیلچیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پیرو تفاهمنامه دفتر امور بانوان وزارت تعاون و مرکز امور زنان و خانواده در طی سال 87 مبلغ هزار و 200 میلیون ریال تسهیلات یارانه دار از محل بودجه سال 86 و با مبلغ 120 میلیون ریال یارانه در بین 11 شرکت تعاونی زنان در سطح استان مازندران و به عاملیت صندوق تعاون توزیع شده است.
وی اظهار داشت: همچنین براساس تفاهمنامه دفتر امور بانوان وزارت تعاون و مرکز امور زنان و خانواده از سال 80 تا 85 مبلغ 410 میلیون ریال تسهیلات بلاعوض به تعاونی های بانوان استان پرداخت شد.
به گفته نیلچیان، این تسهیلات در راستای اجرای پروژه های تاسیس تعاونی های زنان فارغ التحصیل دانشگاهی و حمایت از تعاونی های فعال که مشکل مالی داشتند، پرداخت شد.
مدیرکل تعاون مازندران بیان داشت: همچنین مبلغ 90 میلیون ریال نیز در راستای برگزاری نمایشگاه در مرکز استان جهت عرضه توانمندی های بانوان هزینه شده است.
مازندران 9 هزار شرکت تعاونی دارد که یک سوم آن تعاونی بانوان است.
نظر شما