پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ آبان ۱۳۸۸، ۹:۱۹

آیت‌الله موسوی ‌اردبیلی:

بسیج باید همواره با مردم همراه باشد

بسیج باید همواره با مردم همراه باشد

قم - خبرگزاری مهر: آیت الله موسوی اردبیلی از بسیجیان خواست همواره در عرصه‌های مختلف با مردم همراه باشند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله عبدالکریم موسوی اردبیلی شامگاه سه‌شنبه در دیدار فرمانده بسیج و جمعی از فرماندهان این سازمان با اشاره به فعالیت‌‌ حوزویان در عرصه دفاع مقدس و تلاش‌ طلاب بسیجی در جبهه‌های نبرد اظهار داشت: باید در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی با مردم هماهنگ بود و با آنها وحدت داشت.

آیت‌الله موسوی ‌اردبیلی با تأکید بر لزوم همدلی و همراهی با مردم گفت: بسیج از مردم جدا نیست بنابراین نباید هیچگاه در برابر مردم بایستد و همواره سعی کنید روح امام خمینی (ره) را از خود راضی نگه دارید.

وی خاطرنشان کرد: آن وحدتی که ما در انقلاب می‌خواستیم بین بسیج و مردم ایجاد شود امروز در بین شما باید نهادینه شود زیرا مردم امروزه با مسائلی نظیر گرانی و تورم دست و پنجه نرم می‌کنند.

آیت‌الله موسوی ‌اردبیلی ابراز داشت: بسیج امروزه طوری عمل کند که مردم صداقت و صمیمیت را در آن نهاد احساس کنند و با صمیمیت آنها مانوس شوند.

استاد برجسته حوزه در ادامه با بیان خاطراتی از نحوه تشکیل بسیج در اوایل انقلاب گفت: بنده و شهید بهشتی اولین کسانی بودیم که عضو بسیج شده و آن را تشکیل دادیم.

کد خبر 985570

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha