به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، حجت الاسلام حمید محمدی عصر پنجشنبه در نشست اعضای شورای اداری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، با اشاره به رسالت ویژه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: با توجه به مرزهای جغرافیایی و همجواری این استان با کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه و ارمنستان و تولید آثار فاخر فرهنگی و هنری توسط هنرمندان آذری زبان در این استان ایجاد اداره ارتباطات بین المللی برای گسترش فرهنگ غنی اسلامی و شیعی به آن سوی مرزهای ایران اسلامی امری ضروری است.
وی افزود: در حال حاضر میلیونها آذری زبان در بیش از 20 کشور جهان وجود دارند و هنرمندان و اهالی فکر و اندیشه این استان می توانند محصولات فرهنگی و هنری خود را به این کشورها انتقال و موجب صدور انقلاب و فرهنگ تشیع شوند.
حجت الاسلام محمدی گفت: طبق پژوهش های انجام شده مردم آذربایجان ولایتمدارترین مردم ایران بوده و بیشترین تعلق خاطر به ایران اسلامی در اقوام آذری زبان مشاهده می شود.
مشاور وزیر و رئیس مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور ارتقای فرهنگی را منوط به تولید سلسله مفاهیم هنری با محتوای دینی و قرآنی دانست و گفت: محور هویت بخشی به فعالیتهای فرهنگی، قرآن است.
وی با اشاره به گسترش فعالیتهای قرآنی در سطح کشور خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی زمینه مناسبی برای توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی در کشور فراهم شده و این مرکز در نظر دارد با رویکردی جدید زمینه را برای ترویج فعالیتهای قرآنی فراهم نماید.
حجت الاسلام محمدی گفت: استان آذربایجان شرقی مقام اول فعالیت و توسعه فعالیتهای قرآنی کشور را کسب کرده است.
نظر شما