پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۲۲

اسداللهی در گفتگو با مهر:

نتیجه نهایی بررسی علل مرگ پزشک کهریزک هفته آینده اعلام می شود

نتیجه نهایی بررسی علل مرگ پزشک کهریزک هفته آینده اعلام می شود

یک عضو کمیته ویژه بررسی وضعیت بازداشت شدگان حوادث بعد از انتخابات از اعلام نتایج نهایی بررسی علل مرگ پزشک کهریزک در هفته آینده خبر داد.

غلامرضا اسداللهی، عضو کمیته ویژه بررسی وضعیت بازداشت شدگان حوادث بعد از انتخابات در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هنوزعلت نهایی مرگ پزشک کهریزک که خود کشی بوده یا علل دیگری داشته، مشخص نشده و ما هم اکنون در حال بررسی این موضوع هستیم.

وی افزود: موضوع مرگ پزشک کهریزک هم اکنون از سوی پزشکی قانونی در حال بررسی است و پس از مشخص شدن نتایج، کمیته هفته آینده این موضوع را بررسی می کند و نظر نهایی را درباره علت مرگ این پزشک پس از برگزاری جلسه کمیته در هفته آینده می توان اعلام کرد.

اسداللهی با اشاره به آخرین جلسات کمیته ویژه بررسی وضعیت بازداشت شدگان حوادث بعد از انتخابات، گفت: آخرین جلسه کمیته با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح به منظور رسیدگی به اتهامات متهمانی بوده که در کهریزک اقدامات فراقانونی نسبت به بازداشتی های آن بازداشتگاه صورت داده اند، بود.

وی تاکید کرد که کمیته ویژه بررسی وضعیت بازداشت شدگان حوادث بعد از انتخابات در جلسه با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ضمن بررسی روند رسیدگی به پرونده و اقدامات بازپرس در خصوص پرونده این افراد، خواستار رسیدگی هرچه سریع تر و برخورد بدون اغماض با متهمان کهریزک شد.

نماینده تربت جام و تایباد در مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: کمیته ویژه بررسی وضعیت بازداشت شدگان حوادث بعد از انتخابات همچنین خواستار رسیدگی هرچه سریع تر به اتهامات متهمان دستگیر شده حوادث پس از انتخابات و آزادی افرادی که حضور آنها در بازداشتگاه ها ضرورتی ندارد، می باشد.

کد خبر 988056

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha