به گزارش خبرنگار مهر در قشم، وحید امیرى ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح این نمایشگاه افزود: این نمایشگاه در 20 غرفه از 17 انتشارات کشور از استانهاى تهران، شیراز، اصفهان و قم برگزار مى شود.
وى از بخش ویژه کودک و نوجوان در این نمایشگاه با ارائه کتابهاى داستانى، شعر و قصه، کتب کمک آموزشى و بازى هاى فکرى، هوشى و نرم افزار به عنوان یکى دیگر از بخشهاى مهم این نمایشگاه، یاد کرد.
امیرى با بیان اینکه نمایشگاه عکس، خوشنویسى، صنایع دستى و مسابقات نیز در طول برگزارى این نمایشگاه به عنوان برنامه هاى جنبى ارائه خواهد شد، گفت: تقدیر از خادمان حوزه کتاب، آیین رونمایى از کتاب خمیر بهشت گمشده اثر خانم دژکانى نویسنده قشمى و دعوت از فعالان کتاب کشور نیز از دیگر برنامه هاى نمایشگاه بزرگ کتاب شهر قشم، است.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامى شهرستان قشم با اشاره به برپایى 20 غرقه عرضه کتاب در این نمایشگاه، بیان داشت: در این نمایشگاه بزرگ کتاب به ویژه در بخش قرآنى، کتب قرآن به زبانهاى مختلف، کوچکترین قرآن موجود در دنیا و کتابهاى قرآن طلاکوب شده در معرض دید علاقمندان فرهنگ اسلامى، قرار مى گیرد.
به گفته وى، در بخش کودکان و نوجوانان، علاوه برعرضه کتاب ویژه کودکان و نوجوانان، مراسم و برنامه هاى آموزشى، فکرى و برنامه هاى جنبى این قشر از جامعه نیز دیده شده است.
وى گفت: در نمایشگاه بزرگ کتاب شهر قشم، همه کتب ارائه شده با 20 درصد تخفیف در اختیار علاقمندان قرار مى گیرد.
حجت الاسلام موسوى امام جمعه شهرستان قشم نیز در این مراسم گفت: فرهنگ کتاب و کتابخوانى باید در کشور نهادینه شود.
وى با تقدیر از برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب درقشم ادامه داد: فرهنگ بسیج و ایثار باید از طریق انتشار کتابهاى فرهنگى باید به نسل جوان کشور معرفى شود.
در حاشیه نمایشگاه کتاب، نمایشگاه عکس هنرمند قشمى اصغر بشارتى برپاشده است.
این نمایشگاه در مجتمع سیمرغ قشم به مدت دو هفته برپاست.
نظر شما