پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۵۱

پیشنهاد ایران آسیا/

رقابتهای تیروکمان قهرمانی آسیا اردیبهشت در تهران برگزار شود

رقابتهای تیروکمان قهرمانی آسیا اردیبهشت در تهران برگزار شود

فدراسیون تیراندازی با کمان ایران بعد از بررسی شرایط آب وهوایی، اردیبهشت ماه را به عنوان بهترین زمان برای برگزاری مسابقات قهرمانی تیروکمان آسیای تهران در سال 2011 پیشنهاد داد.

به گزارش خبرنگار مهر، با نزدیک شدن به آغاز سال 2010 میلادی فدراسیون تیراندازی باکمان ایران باید زمان دقیق برگزاری مسابقات قهرمانی تیروکمان آسیا در سال 2011 را مشخص کند.

در شرایطی که این رقابتها هر دوسال یکبار در شهریورماه برگزارمی شود، فدراسیون تیراندازی با کمان کشورمان قصد دارد بزودی بعد از بررسی شرایط آب وهوایی تهران، زمان برگزاری این دیدارها را مشخص کند.

با توجه به شرایط جوی تابستان در ایران و گرمای بیش از حد در این ماه فدراسیون تیروکمان کشورمان اردیبهشت ماه را به عنوان بهترین گزینه برای برگزاری رقابتهای قهرمانی تیراندازی با کمان آسیا در تهران مد نظر گرفته و این احتمال وجود دارد که این زمان را به مسئولین آسیایی برای انجام این دیدارها پیشنهاد دهد.

این احتمال هم وجود دارد که با برگزاری این دیدارها در تهران کنفدراسیون تیروکمان آسیا میزبانی رقابتهای جایزه بزرگ این قاره را در سال آینده (2010) به ایران ندهد تا تهران بتواند خود را برای برگزاری مسابقات آسیایی آماده کند. ایرانی ها سه سال پی در پی میزبان مرحله دوم مسابقات جایزه بزرگ تیروکمان آسیا بوده اند.

پیش بینی می شود با توجه به جنبه انتخابی المپیکی بودن این رقابتها شاهد حضور حداقل 17 کشور آسیایی با ترکیب کامل زنان ومردان در مسابقات تیروکمان سال 2011 تهران باشیم.

کد خبر 993187

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha