به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، شهریار شهریاری بعد از ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران در گرگان، ارزش این تعداد پرونده های قاچاق را یک میلیارد و 433 میلیون و 398 هزار و 321 ریال اعلام کرد و افزود: این میزان نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل 98 درصد افزایش داشته است.
وی اظهار داشت: واحد حقوقی و قضایی گمرکات استان تنظیم و برای صدور حکم به مراجع قضایی استان ارسال شده است.
وی خاطرنشان کرد: در هشت ماه سال جاری تعداد 9 هزار و 642 مسافر ایرانی از تنها مرز زمینی استان گلستان وارد کشور شدند و در این مدت 10 هزار و 975 مسافر ایرانی نیز از این مرز به خارج از کشور مسافرت کردند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل به تریتیب 70 و 67 درصد کاهش داشته است.
به گفته شهریاری همچنین در سال جاری هفت هزار و 961 مسافر خارجی از گمرک مرزی اینچه برون وارد کشور شدند و تعداد 9 هزار و 387 نفر نیز از این مرز خارج شدند که به ترتیب نسبت به سال گذشته 110 و 132 درصد افزایش نشان می دهد.
مدیرکل گمرکات گلستان بیان داشت: در مجموع در سال جاری 37 هزار و 965 مسافر از گمرک مرزی اینچه برون تردد داشتند و 72هزار و 547 نفر مسافر نیز از گمرک تردد داشته اند که این آمار 51 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.
وی عنوان کرد: متقال، روفرشی، پتو، چینی آلات، انواع ظروف، استیل، پارچه، لیوان، البسه، روسری، آتاری و ... از جمله کالاهای همراه این مسافران بوده است.
نظر شما