پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ آذر ۱۳۸۸، ۱۳:۴۵

نمایندگان مجلس از مرکز فرماندهی ستاد مدیریت بحران تهران بازدید کردند

چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح دوشنبه با حضور در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از مجموعه در آستانه افتتاح مرکز فرماندهی و ستاد مدیریت بحران شهر تهران (اتاق مدیریت بحران تهران) بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این مرکز که نخستین مرکز فرماندهی پیشرفته مدیریت بحران کشور به شمار می آید و از ویژگیهای منحصر به فردی برخوردار است به زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش در این بازدید دکتر مازیار حسینی رئیس سازمان ضمن استقبال از حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حوزه مدیریت بحران، برخورداری از مکانی مجهز و مستحکم که شرایط و امکانات لازم برای تشکیل ستاد و گردهمایی مدیران ارشد، مدیران و کارشناسان عملیاتی سازمان‌های مسئول و مرتبط با موضوع را داشته باشد، ضروری است، گفت: کسب اطلاعات گسترده و مستند، تشریک مساعی و هماهنگی فراسازمانی و فرماندهی و هدایت متمرکز عملیات توسط سازمان‌‌ها و نیروهای اجرایی از اصول مهم و اجتناب‌ناپذیر در مدیریت مخاطرات طبیعی به شمار می‌آید.

وی افزود: مرکز فرماندهی و ستاد مدیریت بحران این امکان را فراهم می‌سازد که سامانه مدیریت حادثه به سرعت فعال شود و از بروز عملیات اشتباه، دوباره‌کاری، اختلال و تراکم نیروهای حاضر در صحنه و هدر رفتن انرژی و توان عملیاتی جلوگیری کند. ضمن آنکه مدیران و فرماندهان تمام سازمانها و شرکتهای فعال در سامانه مدیریت شهری در می‌یابند که فعالیت تخصصی سازمان متبوعشان باید هماهنگ با سایر سازمانها و نیروهای عملیاتی باشد و از یک فرماندهی و مدیریت واحد پیروی شود.

دکتر حسینی افزود: ساختمان مرکز فرماندهی و ستاد مدیریت بحران در محوطه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با حدود دو هزار و 500 متر‌مربع زیربنا در سه طبقه شامل زیرزمین، همکف و طبقه اول ساخته شده است و در آن بخشهایی چون اتاق فرماندهی، اتاق کارشناسان عملیاتی، فضای استقرار سامانه‌های الکترونیکی، مخابراتی، ماهواره‌ای و رایانه‌ای و فضای مناسب برای استراحت، انبار لوازم و تجهیزات و سایر خدمات مورد نیاز پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در این دیدار به تشریح وضعیت لرزه‌خیزی تهران، موقعیت گسل‌های این شهر و فعالیت‌های اجرا شده و در دست اجرای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران پرداخت و گفت: با وجود اجرای طرحهای متنوع و گسترده در سالهای اخیر در این حوزه از جمله ساخت 100 پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران در نواحی شهر تهران، آموزش شهروندان، ایجاد گروههای داوطلب مردمی امداد و نجات، احداث نخستین اتاق مدیریت بحران کشور و تدوین طرح جامع مدیریت بحران، همچنان طرحها و برنامه‌های بسیاری برای رسیدن به شهر ایمن پیش رو قرار دارد.

وی گفت: طرح جامع کاهش خطر پذیری لرزه‌ای بر اساس سه محور زیر‌بنایی شامل کاهش خطر‌پذیری لرزه‌ای عناصرشهری در دست احداث، کاهش خطر‌پذیری لرزه‌ای عناصر( المانهای ) شهری موجود و ارتقاء آگاهی همگانی در جهت کاهش خطر‌پذیری طراحی شده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در سازمان برای کاهش خطر‌پذیری و همچنین آگاهسازی شهروندان برای رویارویی صحیح با بحرانهای ناشی از سوانح طبیعی گفت: در شاخه آموزش از طرحهای نوین همچون ایجاد گروه‌های مردمی داوطلب واکنش اضطراری محلات (دوام) استفاده شده که این طرح به موفقیت جهانی در جشنواره ساساکاوا نیز دست یافته است.

دکتر حسینی همچنین به سایر طرح‌های در دست اجرا و مطالعه سازمان از جمله طرح ارتقای ایمنی گودبرداری ساختمان‌ها، تهیه و تدوین طرح جامع کاهش خطر‌پذیری لرزه‌ای شهر تهران، طرح ساماندهی و توسعه خدمات و استقرار گرو‌ههای امداد کوهستان، موزه آموزشی زلزله، طرح بررسی انجام مطالعات تامین آب شرب اضطراری شهر تهران، طرح کاهش خطر‌پذیری سیلاب و مکان‌یابی بیمارستان‌های مقاوم در مبادی ورودی شهر اشاره کرد.

نمایندگان مجلس همچنین از پایگاه ویژه پشتیبانی مدیریت بحران منطقه 6 تهران واقع در پارک لاله و بخشهای مختلف آن دیدن کردند و در جریان عملکرد این پایگاه و پایگاههای مشابه موجود در سایر مناطق تهران قرار گرفتند.

کد خبر 995759

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha