پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ مرداد ۱۳۸۳، ۱۱:۴۵

مديركل خدمات شهري شهرداري در گفتگو با "مهر":

دارندگان پروانه ساخت و ساز مجاز به اشغال پياده رو ها نيستند

دارندگان پروانه ساخت و ساز مجاز به اشغال پياده رو ها نيستند

مديركل خدمات شهري شهرداري تهران گفت: دارندگان پروانه ساخت وساز از سوي شهرداري مجاز به اشغال پياده روها و معابر عمومي نيستند.

مهندس حسن كاظم پور دهكردي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي "مهر" ، اظهار داشت: همه نواحي 124 گانه شهر تهران نسبت به رعايت حقوق شهروندان آگاه و آشنا بوده و اين موضوع جزو وظايف شهرداري بوده كه مي بايست رعايت شود.

وي با اشاره به بالا بودن آمار ساخت و ساز در سطح شهر تهران گفت: ساليانه حدود 20 هزار پروانه ساخت وساز صادر مي شود كه اين رقم جداي از ساخت و سازهايي است كه از گذشته شروع شده و هم چنان ادامه دارد.

دهكردي افزود: اگر قرار بود با اين حجم ساخت و ساز شهرداري نسبت به انجام وظايف خود عدول كرده باشد مطمئن باشيد وضعيت به اين شكل كه مشاهده مي كنيد، نبود.

معاون خدمات شهري شهرداري تهران گفت: ما همواره به هنگام بازرسي و سركشي در سطح شهر كمتر با اين مقوله مواجه شده ايم كه معابر عمومي و پياده روها از سوي مالكين اشغال شده باشد.

وي افزود: در صورت مشاهده چنين وضعي ما ضمن تذكر  از ماموران امي خواهيم كه با دادن اخطار به مالكين از بروز چنين وضعيتي جلوگيري شود.

دهكردي با اذعان به اين موضوع كه در برخي از مواقع مالكين مجبور به اشغال فضاي پياده روها هستند ، اظهار داشت: در يك شهر با وسعت 900 كيلومتر مربع  در بعضي مواقع ممكن است شاهد اشغال معابر از سوي اشخاص حقيقي و حقوقي باشيم كه اين مساله نيز از سوي شهرداري دنبال مي شود.

معاون خدمات شهري شهرداري تهران در خصوص تذكر شوراي شهر به شهرداري و اقداماتي كه صورت گرفته است، گفت: بعد از تذكر شورا به شهرداري براي رفع تعارض ، اداره كل خدمات شهري در نشست هايي كه با مديران مناطق مختلف طي هفته برگزار مي كنيم نسبت به توجيه اين موضوع  و دادن اخطار و تذكر به مالكين متعرض به معابر عمومي اقدام مي شود.

کد خبر 99600

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha