پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ آذر ۱۳۸۸، ۱۹:۳۲

فشار آمریکا بر تل آویو برای عقب نشینی از روستای غجر

منابع آمریکایی از فشار واشنگتن بر رژیم صهیونیستی برای خروج از روستای مرزی غجر خبر می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یدیعوت آحارونوت، منابع آمریکایی می گویند که دولت این کشور به تل آویو فشار می آورد تا از روستای مرزی غجر در شمال سرزمینهای اشغالی عقب نشینی کند.

یک منبع آگاه به روزنامه الحیات چاپ لندن گفت که دولت "باراک اوباما" در حال فشار آوردن به تل آویو برای خروج از روستای غجر و سپردن کنترل آن به نیروهای سازمان ملل است.

به گفته وی آمریکا از روشهای دیپلماتیک برای وادار ساختن تل آویو جهت خروج از این روستای مرزی و نیز گرفتن کنترل بخش دیگر آن از دست حزب الله لبنان، استفاده می کند.

این در حالی است که "میشل سلیمان" رئیس جمهور لبنان طی روزهای آینده برای نخستین بار برای گفتگو با مقامهای آمریکایی راهی واشنگتن می شود. وی قرار است روز دوشنبه با اوباما دیدار کند.

خاطرنشان می شود که روز جمعه ساکنان روستای غجر در اعتراض به طرح تقسیم این روستا و سپردن اختیار آن به نیروهای سازمان ملل تظاهرات اعتراض آمیزی را برگزار کردند.

کد خبر 999001

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha