حجت الاسلام علی خادمی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: برای اجرای این طرح از روحانیون و مبلغان دینی حوزه های علمیه و طرح هجرت در سطح استان استفاده خواهد شد.
وی تشریح فلسفه قیام عاشورا، بیان عظمت عاشورا و ارائه آگاهی های لازم در مورد دیگر موضوعات مرتبط با این ماه به اقشار مختلف مردم را از مسئولیتهای اصلی این مبلغان عنوان کرد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی اسلان لرستان یادآور شد: بر همین اساس و در صورت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز طرح، توسط مبادی اعزام، تعداد روحانیون و مبلغان دینی ایام ماه محرم استان 10 درصد افزایش خواهد یافت.
حجت الاسلام خادمی در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری دومین کنگره استانی شعر عاشورا خبر داد و بیان داشت: این کنگره به همت اداره کل تبلیغات لرستان و با همکاری حوزه هنری این استان روز یکشنبه 29 آذرماه سال جاری در شهرستان خرمآباد برگزار خواهد شد.
وی اهداف کیفی کنگره استانی شعر عاشورا را زمینه سازی برای شناسایی، سازماندهی و جذب استعدادهای نهفته در عرصه ادبیات آیینی، برقراری ارتباط بیشتر میان اهل قلم با سازمان تبلیغات اسلامی، زمینهسازی جهت تولید، آماده سازی و تهیه منابع مورد نیاز و کتابهای مفید جهت جامعه مداحان و آگاهی و شناساندن آسیبها و معضلات در عزاداری و جشنهای معصومین (ع) برشمرد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی اسلان لرستان از ارسال 100 اثر به دبیرخانه کنگره شعر عاشورا خبر داد و اظهار داشت: اشعاری که در این کنگره ارائه میشوند در کتابی به چاپ رسیده و در اختیار مداحان سراسر کشور قرار خواهد گرفت.
نظر شما