پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ آذر ۱۳۸۸، ۱۵:۵۲

بیانات رهبری، درایت مردمی(5)

صداوسیما برای جلب اعتماد مردم تلاش‌کند/ دوستداران وطن قانونمدار باشند

صداوسیما برای جلب اعتماد مردم تلاش‌کند/ دوستداران وطن قانونمدار باشند

نماینده مردم تهران با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب، ضمن انتقاد به عملکرد صدا و سیما در حوادث پس از انتخابات گفت: اگر کسی وطن را دوست دارد باید به وحدت ملی دررفتار خود بیشترین نمره را بدهد و هر اعتراضی را از طریق قانون پیگیری نماید.

احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، بااشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت تبلیغ صحیح در جامعه در دوران فتنه و اینکه اساس کار طرفداران حقیقت باید بر بصیرت و راهنمایی باشد، درباره مسئولیت احزاب و رسانه ها و چهره های سیاسی در برابر این بیانات اظهار داشت: این وظیفه بر عهده رسانه هاست و رسانه ها باید اطلاعات صحیح و تحلیل منصفانه به مردم ارائه کنند که البته در راس رسانه ها صدا و سیما قرار دارد.

وی افزود: اکنون فضا به گونه ای شده است که عده ای جرئت می کنند  به امام راحل اهانت کنند لذا اگر کسی ذره ای از عدالت و آزادی بهره مند باشد انصاف خواهد داد که حضرت امام خمینی (ره) برای عدالت ، آزادی و استقلال طلبی در کشور تلاش کرد و سعی نمود تا ایران را از زیر یوغ استعمار آمریکایی نجات دهد . 

 صدا و سیما نسبت به سایر رسانه ها وظیفه سنگین تری بر عهده دارد اما عملکرد یک طرفه صدا و سیما پس از انتخابات اخیر و ارائه اطلاعات قابل تشکیک ، باعث شد اعتبار این رسانه آسیب ببیند و صدا و سیما باید در جلب اعتماد عمومی بکوشد

توکلی با تاکید بر اینکه نباید به اینجا می رسیدیم، ادامه داد: صدا و سیما نسبت به سایر رسانه ها وظیفه سنگین تری بر عهده دارد اما عملکرد یک طرفه صدا و سیما پس از انتخابات اخیر و ارائه اطلاعات قابل تشکیک ، باعث شد اعتبار این رسانه آسیب ببیند و صدا و سیما باید در جلب اعتماد عمومی بکوشد.

نماینده مردم تهران همچنین در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه رهبر انقلاب با اشاره به ادامه اعتراضات به نتیجه انتخابات فرمودند، پایبندی به قانون اقتضا می کند که اگر رئیس جمهور منتخب را هم قبول نداشته باشیم اما در مقابل قانون خاضع باشیم، نظر شما در تبیین این فرمایشات چیست، گفت: بزرگترین ایرادی که میر حسین موسوی به احمدی نژاد در مناظره ها وارد می کرد این بود که احمدی نژاد قانون شکنی می کند اما خود او نیز به سرعت در معرض آزمایش قرار گرفت و به طور غیرقانونی رفتار کرد.

وی تصریح کرد: البته وقایعی که اتفاق افتاد نیز به این تلخی افزود اما اگر کسی وطن را دوست دارد باید به وحدت ملی بیشترین نمره را بدهد و هر اعتراضی را از طریق قانون پیگیری نماید و وحدت را محور کارهای خویش قرار داده و حول محور وحدت عمل کند.

توکلی همچنین خاطرنشان کرد: تمکین به قانون می تواند محور وحدت ملی باشد.

کد خبر 1000036

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha