پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ آذر ۱۳۸۸، ۸:۵۰

هیئتهای عزاداری استان مرکزی با پلیس همکاری کنند

اراک - خبرگزاری مهر: جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: مسئولان تمام هیئتهای عزاداری باید پلیس ‌یاران محرم بوده و با ماموران انتظامی همراه هیئت‌ خود و سایر ماموران در حفظ نظم همکاری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، حجت ‌الله آقایی‌ راد شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همراه داشتن ادوات و آلات موسیقی بجز طبل و سنج، استفاده از شمایل و تصاویر منتسب به ائمه‌ (ع) در هیئتها و تکایا‌ ممنوع بوده و حرکت هیئتها در شب‌های عزاداری تا ساعت 23 مجاز و خارج از این وقت حرکت هیئتها در خیابان و محله ‌ها ممنوع است که مسئولان هیئت ‌ها باید به این موارد توجه داشته باشند.

وی تصریح کرد: هنگام حرکت هیئتها از مقابل بیمارستان ‌ها باید سیستم صوتی کاملا خاموش باشد، همچنین به منظور جلوگیری از ترافیک و ایجاد مزاحمت برای مردم هیئتها موظف هستند مسیر حرکت خود را به راهنمایی و رانندگی اعلام کنند.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه هرگونه آسیب رساندن به بدن در مراسمات عزاداری با هر وسیله ‌ای ممنوع است، ادامه داد: قمه ‌زنی به صورت آشکار و پنهان ممنوع و در صورت مشاهده با عوامل آن برخورد قانونی خواهد شد ضمن اینکه در آوردن پیراهن و لخت شدن در مراسم عزاداری ممنوع است.

آقایی ‌راد همچنین با ممنوع دانستن انتخاب اسامی نامانوس و مغایر شئونات اسلامی برای هیئتهای عزاداری گفت: ذکر اکاذیب و نسبت دادن مطالب خلاف واقع به ساحت مقدس ائمه اطهار(ع)، استقرار ایستگاه ‌های صلواتی در معابر عمومی به نوعی که باعث سد معبر و اختلال در رفت و آمد و ایجاد مزاحمت برای مردم شود، ایجاد مزاحمت برای نوامیس در حاشیه مراسم عزاداری ممنوع است و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد قاطع خواهد شد.

وی گفت: همچنین برقراری چادر در معابر اصلی و پیاده ‌‌روها و ایجاد ترافیک و مزاحمت برای رهگذران ممنوع است.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: ماه محرم ماه ایثار و از خود گذشتگی و ماه عشق به ولایت و امام است که برگزاری هر چه باشکوه‌ تر مجالس در این ماه پرفیض در ارتقای سطح معنوی همه ما شیعیان بی تاثیر نیست.

آقایی ‌راد اظهار داشت: پرسنل فرماندهی انتظامی استان مرکزی همچون سنوات قبل با آمادگی کامل ضمن شرکت در مجالس عزاداری سالار شهیدان در بحث ایجاد امنیت انتظامی و ترافیکی طرحهایی را در این مدت اجرا خواهند کرد.

کد خبر 1003357

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha