به گزارش خبرنگار مهر در اراک، حجت الله آقایی راد شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همراه داشتن ادوات و آلات موسیقی بجز طبل و سنج، استفاده از شمایل و تصاویر منتسب به ائمه (ع) در هیئتها و تکایا ممنوع بوده و حرکت هیئتها در شبهای عزاداری تا ساعت 23 مجاز و خارج از این وقت حرکت هیئتها در خیابان و محله ها ممنوع است که مسئولان هیئت ها باید به این موارد توجه داشته باشند.
وی تصریح کرد: هنگام حرکت هیئتها از مقابل بیمارستان ها باید سیستم صوتی کاملا خاموش باشد، همچنین به منظور جلوگیری از ترافیک و ایجاد مزاحمت برای مردم هیئتها موظف هستند مسیر حرکت خود را به راهنمایی و رانندگی اعلام کنند.
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه هرگونه آسیب رساندن به بدن در مراسمات عزاداری با هر وسیله ای ممنوع است، ادامه داد: قمه زنی به صورت آشکار و پنهان ممنوع و در صورت مشاهده با عوامل آن برخورد قانونی خواهد شد ضمن اینکه در آوردن پیراهن و لخت شدن در مراسم عزاداری ممنوع است.
آقایی راد همچنین با ممنوع دانستن انتخاب اسامی نامانوس و مغایر شئونات اسلامی برای هیئتهای عزاداری گفت: ذکر اکاذیب و نسبت دادن مطالب خلاف واقع به ساحت مقدس ائمه اطهار(ع)، استقرار ایستگاه های صلواتی در معابر عمومی به نوعی که باعث سد معبر و اختلال در رفت و آمد و ایجاد مزاحمت برای مردم شود، ایجاد مزاحمت برای نوامیس در حاشیه مراسم عزاداری ممنوع است و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد قاطع خواهد شد.
وی گفت: همچنین برقراری چادر در معابر اصلی و پیاده روها و ایجاد ترافیک و مزاحمت برای رهگذران ممنوع است.
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: ماه محرم ماه ایثار و از خود گذشتگی و ماه عشق به ولایت و امام است که برگزاری هر چه باشکوه تر مجالس در این ماه پرفیض در ارتقای سطح معنوی همه ما شیعیان بی تاثیر نیست.
آقایی راد اظهار داشت: پرسنل فرماندهی انتظامی استان مرکزی همچون سنوات قبل با آمادگی کامل ضمن شرکت در مجالس عزاداری سالار شهیدان در بحث ایجاد امنیت انتظامی و ترافیکی طرحهایی را در این مدت اجرا خواهند کرد.
نظر شما