پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ دی ۱۳۸۸، ۱۷:۵۸

در مازندران؛

دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد آموزشهای مهارت را فرا می گیرند

دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد آموزشهای مهارت را فرا می گیرند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران گفت: کلیه دانش آموزان تحت حمایت این نهاد در استان از سال آینده در مقطع متوسطه در کنار درس مدرسه آموزشهای مهارت مشاغل را نیز فرا می گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم باغبانی عصر پنجشنبه در جلسه شورای آموزش در ساری، هدف از اجرای این طرح را متوقف کردن چرخه فقر در بین خانواده های تحت حمایت و آشنایی فرزندان و دانش آموزان این خانواده ها در پایان دوره تحصیلی متوسطه در صورت عدم ورود به دانشگاه ها دانست.

وی افزود: با در اختیار گذاشتن امکانات اشتغالزایی از سوی این نهاد برای دانش آموزان و فارغ التحصیلان شغل ایجاد می شود.

مدیرکل کمیته امداد مازندران گفت: در حال حاضر قریب به 13 هزار نفر دانش آموز دختر و پسر تحت حمایت این نهاد بوده و از خدمات فرهنگی بهره مند می شوند که امسال تعداد شش هزار و 891 نفر از آنها در مقطع متوسطه مشغول به تحصیل هستند.

باغبانی تصریح کرد: امسال تعداد چهار هزار و 200 نفر از افراد تحت حمایت، دوره های آموزش مهارت فنی را برای اجرای طرحهای اشتغالزایی سپری کرده اند.

وی گفت: برای اجرای طرح های اشتغال به هر نفر تا سقف 100 میلیون ریال وام اشتغال بدون بهره از محل اعتبارات این نهاد پرداخت می شود.

وی خاطرنشان کرد: کلیه اعتبارات کمیته امداد برای اجرایی شدن طرح های اشتغال پرداخت می شود و برای تحقق این طرحها کارشناسان و متخصصان مختلف بر روند اجرایی شدن طرحها نظارت می کنند.

کد خبر 1006281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha