به گزارش خبرنگار مهر در نوشهر، صادق خلیلیان ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح ایستگاه پمپاژ دیوچشمه کجور با تاکید بر حمایت جامع از کشاورزان خاطرنشان کرد: بیمه کشاورزان، خرید تضمینی و تامین تسهیلات بانکی کشاورزان از مهمترین محورهای این طرح است.
وی با اشاره به اینکه محدودیتهای بیمه کشاورزان نسبت به سالهای گذشته حذف شده است، تصریح کرد: بیمه محصولات کشاورزی در برنامه پنجم به صورت گسترده تر با تحت پوشش قرار دادن تولیدات دامی اجرا خواهد شد.
وی اعتبار عمرانی وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری را سه هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در دولت نهم اقدامات خوبی در جهت حمایت از بخش کشاورزی صورت گرفت ولی کمبودهایی وجود دارد که در برنامه های آتی جبران خواهد شد.
وزیر جهاد کشاورزی مهار آبهای سطحی را یکی از اولویتهای برنامه پنجم اعلام کرد و گفت: تغذیه مصنوعی آب اراضی کشاورزی در برنامه پنجم به صورت گسترده در دستور کار قرار می گیرد همچنین مازندران در اولویت تخصیص اعتبارات آبی در حوزه کشاورزی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه حدود 200 هزار هکتار از اراضی مازندران به علت بارندگی زیاد قابل بهره برداری نیست، اظهار داشت: باید بر اساس برنامه ریزی های دقیق مشکلات بخش کشاورزی استانهای حوزه کشاورزی نظیر سه استان شمالی را برطرف کرد.
نظر شما