حجت الاسلام حسن ملک محمدی نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی که در جریان سفر وزیر امور خارجه به عراق، متکی را همراهی کرده است با اعلام این خبر تصریح کرد: به گفته مقامات عراق در نخستین مناسبت عراق جمعی از 240 زائر ایرانی که به دلیل ورود غیرقانونی به اینکشور زندانی شده اند مورد عفو قرار میگیرند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به وعده همکاری دولت عراق در راستای آزاد شدن ایرانیان زندانی در عراق تصریح کرد: قوه قضاییه عراق اقدامات سختگیرانه ای را نسبت به ورود غیرمجاز زائران به این کشور اتخاذ می کند اما در راستای توسعه مناسبات ایران و عراق رئیس جمهور این کشور نظر مثبتی نسبت به آزاد شدن زائران ایرانی ارائه داد و بر همین اساس به زودی شاهد آزاد شدن جمعی از این عزیزان خواهیم بود.
ملک محمدی اضافه کرد: لیست تعدادی از این زائران برای مورد عفو قرار گرفتن آماده شده است.
وی البته به هموطنان توصیه کرد با توجه به حساس بودن وضعیت امنیتی کشور عراق برای زیارت عتبات عالیات همچون دیگر زوار از طریق مرز های قانونی اقدام کنند و خودشان دولت ایران و دولت عراق را بی دلیل به زحمت نیاندازند .
ملک محمدی گفت : هم اکنون خدمات مناسبی برای اعزام زائران به عراق تدارک دیده شده است.
نظر شما