پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ دی ۱۳۸۸، ۱۲:۱۷

جشنواره استانی عکس نینوا در قزوین برگزار می شود

جشنواره استانی عکس نینوا در قزوین برگزار می شود

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین از برگزاری اولین جشنواره استانی عکس با عنوان نینوا در بخش های نماز، عاشورایی و بومی منطقه ای خبر داد.

محمد کریم کاظم پور در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین به تصویر کشیدن فرهنگ عاشورا، بهره مندی از هنر در تبیین فرهنگ بزرگ انسانیت و گسترش هنر دینی را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره دانست.

وی افزود: بخش نماز وعاشورایی این جشنواره شامل عکسهایی خواهد بود که مربوط به نماز، نیایش، مراسم سینه زنی، عزاداری و نذورات در ماه محرم است.

کاظم پور یادآورشد: عکسهای بخش بومی منطقه ای مربوط به جاذبه های گردشگری و طبیعی، آثار باستانی، صنایع دستی، اماکن مقدس و کشاورزی استان است.

به گفته معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان قزوین شرکت تمامی عکاسان استان قزوین در این جشنواره آزاد است و هرعکاس می تواند فقط در یک بخش جشنواره شامل نماز وعاشورایی، بومی منطقه ای، آثار خود را به صورت رنگی و یا سیاه و سفید و حداکثر در5 قطعه تک عکس و یک مجموعه شامل 3 تا 5 قطعه عکس با موضوع مشخص به دبیرخانه جشنواره ارسال کند. 

وی  تصریح کرد: علاقه مندان تا روز چهارشنبه 28 بهمن می توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره واقع در شهر بوئین زهرا، ابتدای خیابان ولی عصر شرقی، کانون سینمای جوان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بوئین زهرا ارسال کنند.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر علاقمندان می توانند با شماره تلفن های 02824226310 و 02824225081 تماس بگیرند و یا سئوالات خود را به آدرس ershadboein@yahoo.com ارسال کنند. 

این مسئول خاطرنشان کرد: عکسهای پذیرفته شده دراولین جشنواره استانی عکس نینوا در قالب نمایشگاهی از 5 تا 12 اسفند برای بازدید عموم برپا خواهد شد.

اولین جشنواره استانی عکس نینوا به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بوئین زهرا و کانون سینمای جوان مجتمع فرهنگی و هنری ولایت برگزار می شود.

کد خبر 1014876

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha