پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ دی ۱۳۸۸، ۱۰:۱۳

نخست وزیر هائیتی:

بیش از 100 هزار نفر در زلزله هائیتی کشته شده اند

بیش از 100 هزار نفر در زلزله هائیتی کشته شده اند

ژان ماکس بلریو گفت که احتمال می رود بیش از 100 هزار نفر بر اثر زلزله شدید عصر سه شنبه در هائیتی کشته شده باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، زلزله شدید دو روز پیش در هائیتی دهها هزار کشته و زخمی بر جای گذاشته است. مقامهای این کشور با بیان این مطلب از ادامه عملیات امدادرسانی به قربانیان این حادثه خبر دادند.

این در حالی است که اکثر بیمارستانها، مدارس، ساختمانهای دولتی، کاخ ریاست جمهوری و بسیاری از خانه های مردم بر اثر این زلزله که شدیدترین زلزله در 200 سال گذشته به شمار می رود، ویران شده اند.

خبرها همچنین از کشته شدن "هادی عنابی" رئیس تونسی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در هائیتی حکایت دارد. گفته می شود دهها هزار تن دراین زلزله جان خود را از دست داده اند. تلاش نیروهای امدادی برای بیرون آوردن قربانیان از زیر آوارهمچنان ادامه دارد.

"ژان ماکس بلریو" نخست وزیرهائیتی در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی ان ان از احتمال کشته شدن بیش از 100 هزار نفر در اثر این حادثه خبر داده است. وی درعین حال ابراز امیدواری کرد این آمار واقعی نباشد و نیروهای امدادی بتوانند افراد در زیر آوارمانده را نجات دهند.

در همین حال شاهدان عینی از ویران شدن بخش اعظم شهرها و مناطق زلزله زده و وقوع دست کم 30 پس لرزه طی دو روز گذشته در این منطقه خبر می دهند. این زلزله با قدرت 7 درجه در مقیاس ریشتر عصر روز سه شنبه به وقت محلی رخ داده و مرکز آن در 15 کیلومتری شهر پورتو پرنس پایتخت هائیتی بوده است.

خاطرنشان می شود که "بان کی مون" دبیرکل سازمان ملل متحد طی سخنانی از وقوع زلزله شدید در هائیتی اظهار تاسف کرده و از سازمانهای امدادی و کشورهای جهان خواست که به کمک قربانیان این حادثه بشتابند.

کد خبر 1017075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha