پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ دی ۱۳۸۸، ۱۶:۳۲

احمد زاده:

میز سرمایه گذاری در استانداری فارس تشکیل می شود

میز سرمایه گذاری در استانداری فارس تشکیل می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: استاندار فارس از تشکیل میز سرمایه گذاری در استانداری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، روح الله احمد زاده در نشست شورای اداری نی ریز که با حضور معاون امور عمرانی استانداری و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان و شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: با برنامه ریزیهای صورت گرفته سه روز در هفته مسئولان دستگاههای اجرایی ذیربط با استقرار در محل این میز، پاسخگوی سرمایه گذاران داخلی و خارجی علاقه مند به سرمایه گذاری در فارس خواهند بود.

رئیس شورای اداری استان فارس با تاکید بر اینکه در فرآیند مدیریت و اجرا باید به تدریج نگاهها را تغییر داد، گفت: باید در مسیر پیشرفت و تعامل استان به دنبال ارائه راه کارهای جدید بود و بدون تردید یکی از راه کارهای خارج شدن از بن بست توسعه فارس استفاده از سرمایه گذاری سالم و منطقی داخی و خارجی است.

احمدزاده تصریح کرد: باید برای کسانی که انگیزه سرمایه گذاری سالم و منطقی در استان را دارند اعتمادسازی کنیم و مدیریت عالی استان نیز با این رویکرد حمایت مستقیم خود از سرمایه گذاران اعمال خواهد کرد.

وی با بیان اینکه سرمایه گذار به طور طبیعی باید در مقابل سرمایه گذاری خود سود برداشت کند، خاطرنشان کرد: در مجموعه مدیریت استان نباید نسبت به سرمایه گذاری تنگ نظری وجود داشته باشد و به سرمایه گذار باید به عنوان ایجاد کننده اشتغال در استان نگاه شود.

استاندار فارس با اشاره به اینکه اگر چند نمونه سرمایه گذاری سالم در استان با حمایت مسئولان ذیربط صورت گیرد سیل سرمایه گذاری به سمت فارس گسیل خواهد شد، اضافه کرد: مجموعه مدیریت استان باید همانند یک تیم ورزشی برای جلب و جذب سرمایه گذار با یکدیگر همراهی داشته باشند و برای این کار لازم است که نگاههای روزمره و روزمرده به نگاههای آینده نگر و تحول محور تبدیل شود.

احمد زاده همچنین گفت: به مدیریت تفویضی نگاه خوش بینانه ندارم و مدیر را در برابر عملکرد مجموعه تحت مدیریت خود مسئول می دانم.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: تقسیم کار لازمه مدیریت در یک مجموعه است ولی تفویض کامل اختیارات مسئولیت را از مدیر ساقط نمی کند.

استاندار فارس با بیان اینکه شاخصهای رشد و توسعه در استان طی چهار سال گذشته با مدت مشابه قبل و دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی به هیچ وجه قابل مقایسه نیست، خاطرنشان کرد: تلاشهای صورت گرفته در چهار سال گذشته از سوی مدیریت و مسئولان استان قابل تقدیر است اما با وضعیت مطلوب در استان فاصله داریم و باید تلاشهای صورت گرفته را با تمام توان ادامه داد و برای رسیدن به نقطه مطلوب باید روحیه تلاش و تکاپو و نشاط در استان ادامه پیدا کند.

احمد زاده در ادامه جلسه شورای اداری نی ریز گفت: تمام سعی و تلاش مدیریت عالی استان این است که در مسیر پیشرفت فارس و تعمیم طعم عدالت و پیشرفت چشمگیر در استان تصمیم سازی و تصمیم گیری تا در پی این تلاشهای شبانه روزی، مردم فارس بیش از پیش منتفع شوند.

وی تاکید کرد: حکومت جمهوری اسلامی ایران مانند حکومتهای دموکرات یا پارلمانتاریسم دنیا نبوده بلکه این نظام مبتنی بر عدالت گستری و مهرورزی است.

احمدزاده با تاکید بر برنامه ریزی مجموعه مدیریت استان در مسیر حل مشکلات و نیازهای واقعی مردم و نقاط مختلف فارس گفت: نیازها و مطالبات شهرستانها باید بر اساس نیاز مردم اولویت بندی و برنامه ریزی شود.

به گزارش مهر، در جلسه شورای اداری شهرستان نی ریز که به ریاست استاندار فارس برگزار شد بالغ بر 50 طرح در بخش های مختلف فرهنگی، آبرسانی، ورزشی، بهداشتی، آموزشی و آموزش عالی، کشاورزی، بهسازی راهها، مسکن روستایی، امنیتی، کمک به اعتبارات شهرداری ها، راهسازی، گاز رسانی، مخابرات و ... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و پس از اتخاذ راهکارهای مناسب از سوی مدیران استانی و شهرستانی به تصویب رسید.

کد خبر 1018214

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha