پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ دی ۱۳۸۸، ۸:۲۹

گندم‌کار:

دانشگاه قم باید در بومی کردن علوم انسانی پیشقدم باشد

قم - خبرگزاری مهر: قائم مقام دانشگاه قم گفت: با توجه به نیاز کشور و تأکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت بومی کردن علوم انسانی و دینی در دانشگاه‌ها باید تلاش کنیم تا دانشگاه قم در بومی کردن علوم انسانی و دینی پیشقدم باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، رضا‌حسین گندم‌کار شامگاه سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه قم بر ضرورت تعامل و مشارکت دانشگاهیان جهت رشد و اتقا علمی کشور و پیشرفت دانشگاه‌ها در زمینه‌های مختلف تأکید کرد و اظهار داشت: اگر دانشگاهی در زمینه‌های مختلف علمی بخواهد پیشرفت کند لازمه‌اش این است که همه اعضای آن تلاش کنند و با یکدیگر تعامل و همکاری کنند، و خوشبختانه این تعامل و همکاری در دانشگاه قم به خوبی مشهود است و به واسطه این گونه تعامل و مشارکت‌ها شاهد پیشرفت‌های خوبی در دانشگاه قم هستیم.

وی با بیان اینکه بسترهای پژوهشی در دانشگاه قم فراهم شده است، گفت: همه باید در رشد و ارتقا پژوهش و جایگاه دانشگاه قم در این رابطه تلاش کنیم.

وی دانشکده الهیات را یکی از دانشکده‌های مهم دانشگاه قم ذکر کرد و گفت: در این دانشکده پیرامون مسائل علمی و پژوهشی اقدامات بسیار مهمی صورت گرفته و باید تلاش کنیم این روند ادامه داشته باشد و دانشکده الهیات از این لحاظ الگوی دانشگاه‌های دیگر کشور باشد.

قائم مقام دانشگاه قم خواستار بازنگری در سرفصلها و متون درسی شد و ادامه داد: با توجه به نیاز کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به بومی کردن علوم انسانی و دینی، دانشگاه قم باید در این راستا پیشقدم باشد.

گندم‌کار بیان داشت: باید با برنامه‌ریزی درست نواقص و مشکلات را حل کنیم تا دانشگاه قم به خاطر شرایط ویژه آن الگوی سایر دانشگاه‌های کشور باشد.

در پایان این نشست اساتید حاضر به ارائه پیشنهاداتی در راستای ارتقاء سطح کیفی دانشگاه قم پرداختند.

کد خبر 1020389

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha