پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ بهمن ۱۳۸۸، ۱۶:۲۷

آغاز فروش سهام صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر عامل صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری خراسان رضوی گفت: فروش سهام صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری خراسان رضوی پس از یکسال فعالیت مستمر و کارآمد و به استناد مصوبه اخیر مجمع عمومی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مهدی مروی ظهر یکشنبه در نشست خبری در محل پارک علم و فناوری افزود: مبلغ اسمی هر سهم یک میلیون و 100 هزار ریال در نظر گرفته شده است که در تعداد خرید آن هیچگونه محدودیتی وجود ندارد.

مدیر عامل صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری خراسان رضوی اظهار داشت: مطابق اساسنامه این صندوق که به تصویب هیئت دولت رسیده است و افراد حقیقی و حقوقی با خرید سهام جزء سهامداران این صندوق محسوب می شوند و بر طبق قانون تجارت برگه رسمی سهام دریافت خواهند کرد.

مروی در خصوص مزایای سهامدار شدن در صندوق گفت: اولویت در اعطای تسهیلات پژوهشی به سهامدار، پرداخت سود ناشی از موضوع فعالیت صندوق به سهامدار، صدور ضمانت نامه شرکت در مناقصات و مزایده ها مهمترین مزایای خرید سهام این صندوق است.

وی افزود: علاوه بر این سهامداران صندوق می توانند سهام خود را به عنوان وثیقه جهت دریافت تسهیلات نزد صندوق به ودیعه بگذارند.

مدیرعامل صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری خراسان رضوی با اشاره به آیین نامه اجرایی صندوق که مصوب هیئت دولت است، خاطرنشان کرد: بستری فراهم شده تا امکان حضور خلاق و موثر بخش خصوصی در عرصه مدیریت اعتبارات پژوهشی و فناوری به وجود آید و بخش خصوصی در نحوه توزیع و مدیریت اعتبارات اختصاص یافته توسط دولت، تصمیم گیر باشد.

در صندوقهای پژوهش و فناوری دولت معادل 35 درصد کل سرمایه گذاری بخش خصوصی سرمایه گذاری بلاعوض خواهد داشت.

کد خبر 1023043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha