پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مرداد ۱۳۸۳، ۱۶:۲۶

در برخورد با زندانيان عراقي

انگليسي ها قوانين كنوانسيون ژنو زير پا مي گذارند

يك سرهنگ دانماركي در مصاحبه با يك روزنامه مستقل گفت: نيروهاي انگليسي در عراق در برخورد با زندانيان عراقي قوانين كنوانسيون ژنو را زير پامي گذارند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، " هنريك فلش" (Henrik Flach) سرهنگ دانماركي كه فرماندهي 500 نيروي دانماركي تحت فرماندهي نيروهاي انگليسي در جنوب عراق در شهر بصره را بر عهده داشت، در مصاحبه با شماره امروز روزنامه مستقل " اينفورميشن" در مورد رفتار نيروهاي انگليسي با زندانيان عراقي گفت: " روش برخورد نيروهاي انگليسي با زندانيان عراقي مطابق با قوانين عنوان شده در كنوانسيون ژنو نبود. نوع رفتار نيروهاي انگليسي با رفتار نيروهاي دانماركي بسيار متفاوت بود."

وي تصريح كرد: " نيروهاي دانماركي مجبور بودند تا افراد تحت بازداشت خود را  به نيروهاي انگليسي تحويل دهند و روشهاي بازجويي انگليسها در " كمپ اِدن" (Eden Camp) بسيار شديدتر از روش نيروهاي دانماركي بود."

به گفته اين فرمانده دانماركي، نيروهاي انگليسي چشمان زندانيان و افراد تحت بازداشت را مي بستند، آنها را درشرايط بسيار سخت و اضطراب آور قرار مي دادند و فريادهايي برسر آنها مي كشيدند كه من هرگز تصور نمي كردم كه اين گونه برخورد در قوانين كنوانسيون ژنو درباره نوع برخورد با زندانيان عنوان شده باشد و ما هرگز نمي توانستيم در مقابل نيروهاي انگليسي از زندانيان دفاع كنيم" .

کد خبر 102412

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha