پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۵ بهمن ۱۳۸۸، ۱۰:۲۹

نیکزاد:

زمینهای 150 متری به متقاضیان مسکن واگذار می شود

زمینهای 150 متری به متقاضیان مسکن واگذار می شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: وزیر مسکن و شهرسازی از واگذاری زمین در قطعات 150 متری طی 20 روز آینده به متقاضیان مسکن در شهرهای زیر 25 هزار نفر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، علی نیکزاد شامگاه چهارشنبه در شورای مسکن خراسان جنوبی گفت: مسکن موضوعی فرابخشی که در اشتغال، ازدواج، چرخه صنعتی مؤثر است و نیاز به حمایت و تعامل دستگاه‌های در تکمیل زیر ساخت‌هاست.
 
وی با اشاره به کارآمدبودن نظام جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: توجه به مسائل اخیر سیاسی نیازمند اهمیت دادن به امر مسکن است.

وزیر مسکن همکاری بانکها در اشتغال و تسهیلات و واگذاری مسکن مهر را خوب ارزیابی کرد و افزود: در زمینه واگذاری قطعات 150 متری در شهرهای زیر 25 هزار جمعیت در مدت 20 روز آینده اقدام می ‌شود.

وی از پیشگیری تحقق سهمیه سه هزار و 500 واحدی سال جاری و اختصاص وام 7.5 میلیون تومانی به واحد‌های بنیاد مسکن در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت با رعایت شرایط مسکن مهر خبر داد و اظهار داشت: انبوه سازان نیز در صورت همکاری می ‌توانند با قبول شرایط اختصاص زمین در مترمربع مشخص با دارا بودن مشخصات فنی و ساخت واحد‌ها در کمتر از یک سال با مسکن و شهرسازی قرار داد منعقد کنند.

وی از اختصاص 4.5 میلیارد تومان در سال آینده برای تکمیل سایت اداری خراسان جنوبی از سوی وزارت مسکن و شهرسازی خبر داد و گفت: امید است که در هفته دولت نزدیک به 9 سایت اداری در استان خراسان جنوبی تحویل داده شود.

نیکزاد همچنین به اختصاص 10 میلیارد ریال اعتبار به سه بیمارستان 24 تختخوابی سربیشه سرایان و درمیان در سال جاری اشاره کرد و بیان کرد: در بودجه سال آینده نیز 15 میلیارد ریال دیگر به این پروژه ها اختصاص می ‌یابد و در هفته دولت افتتاح می ‌شود.

وزیر مسکن در خصوص بیمارستان 100 تختخوابی فردوس نیز اظهار داشت: در این راستا 10 میلیارد ریال اعتبار در سال جاری تخصیص خواهد یافت.

وی از اختصاص 120 میلیون تومان اعتبار به مسجد، اختصاص 10 میلیون ریال از طرف استانداری و وزارت مسکن برای تکمیل 500 واحد مسکونی مهر افتتاح شده در قاین و واگذاری اراضی بهداشتی، آموزشی و درمانی و فضای سبز به صورت رایگان در اطراف این مجتمع مسکونی را دیگر مصوبات شورای مسکن استان عنوان کرد.

نیکزاد ادامه داد: برای 200 واحد مسکن مهر در سربیشه نیز پنج میلیون ریال از طرف وزارت مسکن و پنج میلیون ریال از سوی استانداری خراسان جنوبی به هر واحد اختصاص می ‌یابد.

وزیر مسکن خواستار پلکانی شدن اقساط مسکن مهر توسط بانک مسکن شد و ادامه داد: در صورت آزاد سازی 10 هکتار از اراضی پادگان بیرجند ظرف مدت یک هفته پنج میلیارد تومان به حساب آنها واریز خواهد شد.

کد خبر 1029654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha