پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ بهمن ۱۳۸۸، ۱۱:۳۶

با حضور رئیس جمهور صورت گرفت ؛

افتتاح یک هزار و 230 پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی

افتتاح یک هزار و 230 پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی

یک هزار و 230 پروژه آموزشی ، پرورشی و ورزشی همزمان با ششمین روز از ایام مبارک دهه فجر با حضور رییس جمهور، در سراسر کشور افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد پیش از ظهر امروز شنبه با حضور در مدرسه راهنمایی دخترانه حضرت زینب (س) واقع در انتهای خیابان مرتضوی ضمن افتتاح این مجتمع آموزشی، به طور همزمان هزار و 230 پروژه آموزشی ، پرورشی و ورزشی را در سراسر کشور افتتاح کرد .

رئیس جمهور از بخش های مختلف این مدرسه و مجتمع آموزشی بازدید کرد و با حضور در تعدادی از کلاسهای این مدرسه با معلمین و دانش آموزان به گفتگو پرداخت.

دکتر احمدی نژاد هنگام ورود به مدرسه راهنمایی حضرت زینب (س) با مشاهده مردمی که در مقابل مدرسه ایستاده بودند در میان آنان حضور پیدا کرد و به ابراز احساسات آنان پاسخ داد.

رئیس جمهور همچنین برای رفع مشکلات مطرح شده از سوی تعدادی از مردم قول مساعد داد.

--------------------------------

* توضیح مهر: علیرغم تاکیدات رئیس جمهور محترم بر آزادی فعالیت همه رسانه ها در کشور، خبرگزاری مهر از مدتها پیش و. بدلایلی خارج از چارچوب های قانونی توسط نهاد ریاست جمهوری  از پوشش اخبار حوزه دولت و رئیس جمهور محترم محروم شده است.  ولی این خبرگزاری بدلیل اهمیت اطلاع رسانی صادقانه و پوشش موثرخبرها و تلاشهای مدیریت اجرایی از یکسو و حقوق مردم و مخاطبین برای آگاهی از تحولات کشور از سوی دیگر ،  در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران اعلام می دارد که اخبار حوزه های مذکور از منابع دولتی برداشت شده و لذا  این خبرگزاری پیشاپیش به جهت تاخیر ایجاد شده در عرصه اطلاع رسانی از تمامی مخاطبان خود پوزش می خواهد. اگر چه این رفتار غیر حرفه ای عده ای اندک از متولیان نهاد ریاست جمهوری خلاف صریح قانون و نیز تاکیدات ریاست محترم جمهوری است ، اما سبب نمی شود که "مهر" به خاطر این اقدام ناپسند ، زحمت کشان صادق قوه مجریه را از اطلاع رسانی تلاشهایشان محروم نماید.

کد خبر 1030561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha