پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ بهمن ۱۳۸۸، ۱۸:۰۱

گام به گام تا 22 بهمن/

گلبانگ تکبیر شب 22 بهمن در آسمان سراسر کشور طنین‌انداز می‌شود

گلبانگ تکبیر شب 22 بهمن در آسمان سراسر کشور طنین‌انداز می‌شود

ستاد دهه فجر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در آستانه فرا رسیدن سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نوای روحانی و دل‌انگیز گلبانگ تکبیر ملت بزرگ و قهرمان ایران اسلامی در شب پیروزی انقلاب اسلامی در کران تا کران آسمان گلگون میهن عزیزمان طنین‌انداز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این اطلاعیه آورده است: ملت مسلمان و سرافراز ایران اسلامی به شکرانه سی و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند و غرورآفرین انقلاب اسلامی چهارشنبه راس ساعت 21 شب 22 بهمن ماه بانگ تکبیر سر می‌دهد.

شامگاه بیست و یک ماه به یاد تکبیرهای بهمن 1357 که موجب درهم شکستن تمامی کاخ‌های ظلم و طاغوت نظام منحوس ستمشاهی و به ثمر نشستن مبارزات جبهه حق در مصاف با جبهه باطل و پیروزی قدرت ایمان علیه سلاح قدرت گردید، غریو فریادهای کوبنده بانگ رسای "الله اکبر"، ملت غیور و سرافراز ایران اسلامی در کران تا کران آسمان بی‌کران ایران اسلامی طنین‌انداز می‌شود و ندای حق‌طلبی و حقیقت‌جویی، وحدت و همدلی را در سایه‌ سار اطاعت از ولایت فقیه این رکن رکین نظام مقدس جمهوری اسلامی به گوش جهانیان خواهد رساند و به شکرانه‌ سی و یکمین سالگرد طلوع فجر انقلاب اسلامی ورود به سی و دومین سال تولد انقلاب را به نظاره نشسته و با صلای بانگ تکبیر یاد و خاطره روزهای تلخ و شیرین ایام دهه فجر سال 57 را گرامی می‌دارند.

درادامه این اطلاعیه می خوانیم: ایران اسلامی درشب پیروزی انقلاب اسلامی شب 22 بهمن به یک باره می‌خروشد و از اقیانوس بی‌کران ملت به پا خواسته و مصمم ایران غریو فریادهای توفنده استقلال، آزادی، جهموری اسلامی را که تجلی‌بخش کلمه وحدت و وحدت کلمه امت سربلند ایران اسلامی را سر می‌دهند.

در پایان این اطلاعیه آمده است: ستاد دهه فجر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از ملت بزرگوار و سربلند ایران اسلامی می‌ خواهد تا بار دیگر در شب 22 بهمن و آغاز سی و یکمین سالگرد پیروزی افتخارآفرین و شکوهمند انقلاب اسلامی با ندای بانگ رسای تکبیر پیام انقلاب اسلامی را که همانا استقلال، آزادی، جهموری اسلامی را سر داده و ضمن فریاد بانگ تکبیر پاسخ کوبنده به یاوه ‌گویان جهانی به سرکردگی آمریکای ام‌الفساد و اذناب داخلی‌اش، وحدت و انسجام خود را با زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با آرمان‌های والای امام راحل عظیم‌الشان به اثبات برسانند و با تجدید میثاقی حماسی ازاصل مترقی ولایت فقیه حمایت نموده و در راستای اطاعت از فرامین رهبری و حفاظت از دستاوردهای سترگ انقلاب اسلامی لحظه‌ای از پای ننشینند. 

کد خبر 1033189

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha