پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۱۷

اختصاصی مهر/

رد پیشنهاد وزارت‌کشور در کمیسیون تلفیق/ NGOها اعتبار دریافت نمی‌کنند

رد پیشنهاد وزارت‌کشور در کمیسیون تلفیق/ NGOها اعتبار دریافت نمی‌کنند

عضو کمیسیون تلفیق رسیدگی به لایحه بودجه سال 89 گفت: طرح پیشنهادی وزارت کشور مبنی بر تخصیص 3 درصد از درآمدهای شرکتهای دولتی برای حمایت از اقدامات اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور از جمله کمک به "ان. جی.او "ها از سوی نمایندگان مجلس در این کمیسیون رد شد.

هادی قوامی، عضو کمیسیون تلفیق رسیدگی به لایحه بودجه سال 89، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر افزود: در زمان حاضر امکان عملی شدن این طرح وجود ندارد و به همین دلیل نمایندگان مجلس در کمیسیون تلفیق، به این طرح رای ندادند.

این در حالیست که مهدی محمدی فرد، معاون پارلمانی وزیر کشور هفته گذشته در گفتگو با مهر از ارائه این طرح به کمیسیون تلفیق مجلس خبر داده و گفته بود :  این طرح به منظور تقویت مادی و معنوی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی مانند شوراهای مردم نهاد، نهادهای مردمی وNGO ها در کشور به مجلس ارائه شد.

کد خبر 1042074

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha